Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Villemonty, to je třída :wub: :wub: !!

Mám schovanou tuhle parádní fotku hodinek z loňské a teď už vlastně předloňské řady Amundsen.

Odesláno

Snowe, tohle je speciálka k tomu, jak Lewis Pugh plaval za polárním kruhem - loni z ní udělali řadu Polar Navigator. Ten GMT chronograf - plným jménem se tuším jmenoval Les Heures de Monde - představili na loňský Basileji; držel jsem ty hodinky v ruce a jsou úžasný. Ten pocit solidnosti se prostě nedá popsat.

Pro tuhle firmu jsem měl vždycky slabost. Špatná zpráva je ale ta, že v prosinci Villemont zkrachoval.

Odesláno

No, je to v podstatě logický: Villemont byl malá, dva roky stará firma bez tradice a zabilo ji špatný složení nabídky - mířili strašně vysoko aniž by měli jednoduchej entry-level model, na kterým by se zákazníci naučili věrnosti. Plus panika následující po příchodu finanční krize.

Chybí mi. Byli tam úžasní lidi.

Návštěvník Snow
Odesláno
  farářskej napsal:
Snowe, tohle je speciálka k tomu, jak Lewis Pugh plaval za polárním kruhem - loni z ní udělali řadu Polar Navigator. Ten GMT chronograf - plným jménem se tuším jmenoval Les Heures de Monde - představili na loňský Basileji; držel jsem ty hodinky v ruce a jsou úžasný. Ten pocit solidnosti se prostě nedá popsat.

Pro tuhle firmu jsem měl vždycky slabost. Špatná zpráva je ale ta, že v prosinci Villemont zkrachoval.

To je pro mě opravdu hodně špatná zpráva, hodinky od Villemontu jsem si chtěl pořídit k padesátinám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...