Návštěvník Snow Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Villemonty, to je třída !! Mám schovanou tuhle parádní fotku hodinek z loňské a teď už vlastně předloňské řady Amundsen.
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Číselníky jsou na mě moc přeplácaný, ale pouzdra, ty mají šmrnc - jsou nádherný.
farářskej Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Snowe, tohle je speciálka k tomu, jak Lewis Pugh plaval za polárním kruhem - loni z ní udělali řadu Polar Navigator. Ten GMT chronograf - plným jménem se tuším jmenoval Les Heures de Monde - představili na loňský Basileji; držel jsem ty hodinky v ruce a jsou úžasný. Ten pocit solidnosti se prostě nedá popsat. Pro tuhle firmu jsem měl vždycky slabost. Špatná zpráva je ale ta, že v prosinci Villemont zkrachoval.
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 farářskej napsal: v prosinci Villemont zkrachoval. ???????????????????? No to snad NEE. Proč, proč??? Teď čekám, že to neustojí i FAVRE LEUBA. Prostě to nechápu.
farářskej Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 No, je to v podstatě logický: Villemont byl malá, dva roky stará firma bez tradice a zabilo ji špatný složení nabídky - mířili strašně vysoko aniž by měli jednoduchej entry-level model, na kterým by se zákazníci naučili věrnosti. Plus panika následující po příchodu finanční krize. Chybí mi. Byli tam úžasní lidi.
Návštěvník Snow Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 farářskej napsal: Snowe, tohle je speciálka k tomu, jak Lewis Pugh plaval za polárním kruhem - loni z ní udělali řadu Polar Navigator. Ten GMT chronograf - plným jménem se tuším jmenoval Les Heures de Monde - představili na loňský Basileji; držel jsem ty hodinky v ruce a jsou úžasný. Ten pocit solidnosti se prostě nedá popsat. Pro tuhle firmu jsem měl vždycky slabost. Špatná zpráva je ale ta, že v prosinci Villemont zkrachoval. To je pro mě opravdu hodně špatná zpráva, hodinky od Villemontu jsem si chtěl pořídit k padesátinám.
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Snow napsal: To je pro mě opravdu hodně špatná zpráva, hodinky od Villemontu jsem si chtěl pořídit k padesátinám. Tak vem něco od Carl F.Bucherer. To taky jde, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se