tlotlo22 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Odesláno 31. května 2023 Ahojte chronici nenašel jsem nikde obdobný dotaz, tak zakládám nové téma. Hledám nejlepší způsob na uložení více hodinek na delší cesty. Zaujala mne možnost rolovacího pouzdra, kam by se vešlo více kusů hodinek. Mezi zápory řadím nemožnost uložení hodinek na tahu nebo motýlkové sponě bez jejich odpojení. Rovněž je zde obava, zda to uložení nebude moc měkké a při náhodném přimáčknutí se něco nepěkného nestane. Nebude tedy lepší třebas koupit 8 donutů nebo obdobně pevnějších pouzder a uložit je separátně? Co jsem koukal na net, moc jich teda k výběru není. Co se dá najít na .cz doméně jsou pouze na max. 3 hodinky. Je tu i varianta nechat si ho ušít, ale to budeme cenově už někde, kde být nechceme. Nemáte někdo, třeba i zahraniční, shop, kde by se dalo sehnat rolovací pouzdro z pravé kůže? Díky za Vaše tipy a názory! Moje představa na 8 kousků hodinek (Na obrázcích PU pouzdro Leanschi)
tlotlo22 Odesláno 22. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 Tak vzhledem k tolika odpovědím, co se sešlo, jsem si nemohl vybrat. Nakonec jsem po dlouhém rozmýšlení objednal luxusní kožené pouzdro na 4 hodinky z ciziny a spokojenost.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.