Přejít na obsah

tlotlo22

Členové_50
  • Příspěvky

    375
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli tlotlo22

  • Datum narození 2. října

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Zeppelin, Seiko, Christopher Ward, Casio

Návštěvy profilu

581 zobrazení profilu

tlotlo22's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. To teda Dnes jsem koukal na videoprezentaci s novými hodinkami, předpokládám, že jsi taky viděl. Tak doufám, že to takový zajíc v pytli nebude. Jsem teď pracovně hodně mimo, ale tohle mi neuniklo.
  2. Zajímavý náčrt. Trojúhelník na 12, který měly zatím jenom Concepty, plastické logo a nově perforované ručky. Snad nezapomenou na Lumi
  3. Tak nakonec Sealander GMT 36mm ve třech barvách. Z nápověd zpětně je to jasné. Moře, GMT ručka a 36 v krajině. Chválím provedení, v této velikosti je GMT dost vzácné, tedy pro někoho s malou ručkou velmi zajímavá možnost mít tuto komplikaci + navíc 56h rezerva.
  4. Nové potápky, to je jisté. Rok 2024 sice padnul v souvislosti s novými Concepty, ale na ty je asi ještě moc brzy. Takže tipuju následovníka Tridentů 600.
  5. Zajímavé Aquitainy. Ten modrý CW řemen jim sedne ještě líp, než originál od WatchGecko
  6. Mě se poštěstilo sehnat C65 SH21 LE. Jsou to jedny z NEJ hodinek od Wardů, co jsem zatím viděl a momentálně mi chybí, neb jsou u Wardů v servisu. Na Wardím fóru jsem se dočetl, že se mihly ve výprodeji 10.1. ráno a za hodně zajímavou cenu.
  7. Tak už dorazily a spokojenost. Na 41mm průměr mají o něco rkratší L2L 46.86mm, tak lépe sedí a hodí se i na o dost menší zápěstí, než moje. Luneta se safírovou intarzií je super.
  8. Zadařilo se mi lapit modré bronzovky C65 Aquitaine COSC. Jsem na ně hodně zvědavý. Je to zase něco úplně jiného. Ty žlutý C63 jsem nejdřív myslel pro manželku, ale nechtěla Zarazily mě ceny u některých kousků. Třebas polární GMT Anthropocene na tahu byly ve výprodeji o 125 liber výš, než před půl rokem
  9. Super modrý zvoneček Manželka dostala hada Přeji všem nádherné Vánoce
  10. Už je na čase Bel Canta samozřejmě. Jéžíšek zacinká, a potom příchod Nového roku. Naprosto ideální hodinky Snad napřesrok už taky budu cinkat
×
×
  • Vytvořit...