lubik2004 Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Chtěl jsem udělat nějaké makro fotky novým aparátem, tohle jsou první vlaštovky... Snad se Vám budou líbit. Musím koupit polarizační filtr, abych zamezil lesku na sklíčku L. Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem lubik2004
Badys Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Člověče, jestli jsem dobře viděl v jiném vlákně, tak sis je pořizoval v 10 měsíci 2007 a jestli ty fotky v tomto vlákně jsou z tohoto měsíce, tak mne připadá, že ty hodinky necháváš ležet pouze v krabičce, jsou naleštěný a nikde není vidět na lesklém pouzdru i tahu ani škrábaneček.
lubik2004 Odesláno 6. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) No... ty první jsem kupoval opravdu v 10/2007, tyhle (tedy druhé v pořadí) jsem kupoval v polovině roku 2008. Mám je teda cca 6 měsíců a nosím je téměř každodenně, jen když něco pracuju rukama nebo se vrtám v autě, tak je odkládám. Holt péče a starostlivost, asi až přehnaná... Jo... ty fotky jsou teď ze soboty 3.1.2009 Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem lubik2004
Benne Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 su nadherne,mas ich este ? nemas fotku na ruke ? kludne aj z vacsej dialky
lubik2004 Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Benne napsal: su nadherne,mas ich este ? nemas fotku na ruke ? kludne aj z vacsej dialky Hledal jsem, ale žádnou na ruce jsem nenašel... Já se moc fotit nenechávám
Benne Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 lubik2004 napsal: Hledal jsem, ale žádnou na ruce jsem nenašel... Já se moc fotit nenechávám a ako si s nimi zatial spokojny ? ako je na tom presnost ? boli nejake problemy s nimi ? nosis ich denne ? dakujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se