Přejít na obsah

Guma na tyrkysové Seiko 5 38mm poraďte kde koupit

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

pořídila jsem si tyhle tyrkysové seiko 5 38mm, ref. SRPK33K1, poradil by mi prosím někdo kde bych na to mohla sehnat padnoucí gumový řemen v obdobné barvě jako cifr?
Mám obvod zápěstí jen 15,5cm 😭

Děkuji moc za tipy.

IMG_0503.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Lennousek napsal:

Díky 🙂

V ČR asi nic nebude 🙁

https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-lindsey

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Díky moc, ale já sháním fakt 100% gumu, abych s tím mohla do moře 😁

Navíc všude dělají strašně velký. No nic, tak si počkám. Kde je poptávka, bude nabídka. 

Odkaz ke komentáři

Estli ty 5ky nemají šroubovací korunku, jakože asi nemají, byl bych opatrný, jak moc je docvaklá než se půjdu koupat 🙃 každopádně šťastnou ruku při hledání!

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, mrazek.jakub napsal:

Nemaji no, ale ja v nich minuly rok lital do more a bazenu cely tyden ve Spanelsku a bylo do v cajku :) 

Gumy nejsou tak oblíbený jako třeba kožený řemeny no. Bohužel. Přitom je to o tolik praktičtější.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Zmrzlinar napsal:

S tím paratropperem/marine nationale odsud https://cnswatchbands.com/search.php?search_query=Teal do moře samozřejmě můžeš. Za chvíli to je suchý, není to úplně klasický hardový nato, co schne dlouho.

Fakt? Nosíš to? 😊

Tohle že jo…

IMG_0546.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Lennousek napsal:

Fakt? Nosíš to? 😊

Tohle že jo…

IMG_0546.jpeg

Jo, nosím, koupáno v moři mnohokrát. Je to takový lehce pogumovaný materiál, schne to rychle. Navíc si to můžeš zkrátit, jak ti to vyhovuje, a v případě potřeby sponu posunout třeba o desetinu milimetru. Jestli furt váháš, tak za ty prachy není ani na test o čem... Jinak já mám radši tu variantu "paratrooper", protože mám taky tenkou ruku a nechci na ní zbytečné vrstvy pásků navíc.

Odkaz ke komentáři

V 11. 6. 2023 v 7:37, Zmrzlinar napsal:

Jo, nosím, koupáno v moři mnohokrát. Je to takový lehce pogumovaný materiál, schne to rychle. Navíc si to můžeš zkrátit, jak ti to vyhovuje, a v případě potřeby sponu posunout třeba o desetinu milimetru. Jestli furt váháš, tak za ty prachy není ani na test o čem... Jinak já mám radši tu variantu "paratrooper", protože mám taky tenkou ruku a nechci na ní zbytečné vrstvy pásků navíc.

Super! Mrknu na to 👌🏻

Odkaz ke komentáři

V 11. 6. 2023 v 7:37, Zmrzlinar napsal:

To vrstvení pásků mě taky pěkně štve. Nevypadá to prostě pěkně. 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...