Přejít na obsah

Zmrzlinar

Členové_50
  • Příspěvky

    336
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

1 397 zobrazení profilu

Zmrzlinar's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Máte někdo osobní srovnání kvality MN strapů od Eriky vs. třeba CNS? https://erikasoriginals.com/mn-straps/original.php https://cnswatchbands.com/products/marine-nationale-strap-khaki-green-and-orange Rozdíl v ceně je osminásobek, tak jestli je Erika opravdu tak moc lepší, o něco lepší nebo je to jedno. Mám ty od CNS a na letní dovolené, k vodě a tak mi přijdou fajn, ale přemýšlím, jestli když si připlatím, tak ten rozdíl za to bude stát.
  2. Pár tipů: - vlakové muzeum v Norimberku - menší, ale fajn - muzeum Audi v Ingolstadtu - taky nečekejte velikost BMW, ale mají to moc pěkné - Autostadt (nejen) VW ve Wolfsburgu - to je po těch, co jste navštívili, asi největší pecka - národní vojenské muzeum u Utrechtu (NL) - tam jsem byl včera a byla to pecka, ale na dvě noci už je to samozřejmě větší zápřah Kde jsem nebyl, ale mám v hledáčku: - Peugeot v Sochaux (FR - kousek za hranicemi s DE) - ještě jedna pěkná sbírka někde v Düsseldorfu, teď nemám čas hledat podrobněji, kdyžtak pohledej
  3. Ahoj fandové ChW, už mám skoro prst na spoušti. Chci se zeptat - když to platíte v librách, což vyjde levněji oproti €, přijde to taky bez nutnosti jakéhokoliv řešení cla a DPH?
  4. Nakoukat před tím seriál Most. V originále s titulky samozřejmě
  5. No aspoň tam není šoupnutá mezi 4. a 5. h nakřivo, z toho se mi normálně navaluje. Ale stejně by byly lepší bez data než tohle.
  6. Tak že Breitling nebo Omega jsou hodinky tuší i většina chronobundem nepolíbených lidí. Tudory mimo chronomagory zná málokdo.
  7. A primo ty Sarby nevezmes proc? Nove se sice uz asi sehnat nedaji, ale z druhe ruky v super stavu by problem byt nemel i snad do tech 15k.
  8. Před 2 lety jsem koupil iPhone 13 mini. Baterku mám ve stavu 90 %, ale vydrží poslední měsíce subjektivně už dost málo a to na tom nehraju žádné hry nebo nenatáčím videa. Zvláštní mi přijde, že přes noc, kdy mám telefon vedle postele a nepoužívám ho, je baterka do rána tak třeba -40 %. Když koukám na aplikace, tak mě překvapuje, že třeba "kalendář aktivita na pozadí" sežere 10 % a to u něj ani nepoužívám to okamžité stahování, jinak tam žádného zjevného "žrouta" nevidím. Před tím jsem měl 4 roky iPhone 8 a žádný problém s tím. Vydržel furt tak nějak celý den, přes noc dělal odhadem do -10 %.
  9. Já nesnesu datumové okno křivě na 4. hodině nebo mezi 4. a 5. hodinou.
  10. Tudory si do velkých měst proslulých kapsáři neberu. Stejně tak si je neberu na prodloužené víkendy s kámoši, kde jsou občas divočejší večery s litry alkoholu... na hory Tudory beru. K moři beru potápky Seika.
  11. Já bral na Tudory tuhle čínu z německého Amazonu a je úplně ok na to použití jednou za pár měsíců, škrábanec žádný: https://www.amazon.de/dp/B08DQWBGJD/ref=pe_27091401_487024491_TE_item Cena tehdy: 14,87 Eur
  12. Neexistuje v bytě místo, kam by nevlezl nebo nepokusil se vlézt
  13. Netušíte, jakým odložením u ETA 2824 docílit mírného předběhnutí? Co jsem zkoušel, tak mi furt přijde, že je všechno do ještě většího mínusu, než mám stabilně cca -2 vteřiny/den.
×
×
  • Vytvořit...