petula Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Zdravim vsechny primkare, me osobne okouzlily prave male tv, ktere jsou jen o malo mladsi nez ja a vidal jsem je na spouste rukou (v soucasnosti i na te me), koupil jsem je v naprosto perfektnim vizualnim stavu, fakt jak nove a s datumovkou, nicmene delka chodu nic moc (spis nic nez moc) a presnost taky bidna, po servisu hodinarem se to sice zlepsilo, pokud je opravdu poradne natahnu kazdych 12 hodin, tak jsou presne cca do minuty, momentalne poptavam tentyz typ, ve zlate barve a bez datumu a to v prokazatelne nos stavu, s nasobne vyssi vydrzi a presnosti, dokonce jsem se setkal i s inzeratem deklarujicim dobu natahu 36h, a presnosti 5s/24h, coz je podle me nesmysl. jake jsou tedy realne parametry techto pro me ikonickych hodinek? vsak je vsichni znate, budu vam vdecny za jakekoliv zkusenosti s nimi, vase nazory, klidne pridejte pribeh, tento designovy skvost si to jiste zaslouzi. jeste jednou vam vsem predem dekuji za pripadne reakce a preji hezky vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Naco potrebujes zakladat zase nove vlakno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petula Odesláno 4. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 tak prominte pane, ale vzhledem k tomu ze jsem zde novy, a jeste se zde plne neorientuji, tak volim tuto formu, pokud mi muzete nejak poradit, tak dekuji. ps: vsimnete si ze vam netykam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 kým sa to presunie do prvého vlákna spomeniem, že mne niektoré strojky kal. 68.4 v pohode robia okolo 5s za 24h a preto by to mohla dokázať aj dobre odservisovaná 66. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petula Odesláno 4. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 dik sonny, jsem ani netusil, jak je nase cssr vyroba hodinek kvalitni. tak tedy prvni pozitivni zprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 áno, strojky sú držiak, aj 50 rokov po vzniku bez akéhokoľvek servisu často krát šlapú v primeraných hodnotách. Mosadzné púzdra a ich chrómovanie/zlátenie sú na tom logicky už trochu horšie. Každopádne tých dobrých správ je určite viacero, dizajnovo vzniklo veľké množstvo pekných modelov a z toho, čo bolo dostupné a vzhľadom na možnosti vznikali na tú dobu spoľahlivé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Před hodinou, petula napsal: tak prominte pane, ale vzhledem k tomu ze jsem zde novy, a jeste se zde plne neorientuji, tak volim tuto formu, pokud mi muzete nejak poradit, tak dekuji. ps: vsimnete si ze vam netykam. Ahoj, máš tykat, tady si tykáme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se