Přejít na obsah

Hudson10

Členové_50
  • Příspěvky

    461
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Rolex, Prim

Návštěvy profilu

2 626 zobrazení profilu

Hudson10's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Tak díky tomu pražskému Lachtanovi a jeho příspěvky na Chronomagu, jsem se dostal k tomu brněnskému Lachtanovi, který tak vehementně po 50 let povzbuzoval svými ploutvemi do útoku hokejovou Kometu, až jsem si uvědomil, že toho brněnského Lachtana jsem obden vidal, jak s pometlem a lopatou čistí poctivě naši městskou čtvrt. To jsou teda paradoxy..
  2. Ježíšmarjá, takovej nonsens splést si Mažňáka s Tleskačem, taková chyba se mi stává jednou za půl roku! To se musí Foglar v hrobě obracet..
  3. Co to je ? Stoka ve Stinadlech, kde si lokl J.Tleskač ?
  4. Ještě že jsi je nekoupil! Ty první vypadají jako zlatý ..
  5. Už vím, kdo je to ten Brzobohatý, původně jsem si myslel, že je to někoho nelichotivá přezdívka tady na Chronomagu..
  6. Ahoj, jdu dneska takhle Štatlem a z náměstí Svobody, slyším reprodukovaný řev, tak si říkám, to asi Okamura tam řve, radši obejdu pár ulic a dostanu se na náměstí odjinud a třeba Okamura tam už nebude. Vzal jsem to tedy Čárou dolů na náměsti a zjišťuji, že tam řve přes dva velký reproduktory nějaký svatý muž o ďablovi a jinem pokušeni. Pro mě je chůze Štatlem relaxace, jdu pomalu a dívám se i po babách. Nikdo z prochazejicich mu nevěnoval pozornost. To mě tedy dost ten řev rušil v procházce a tak jsem přistoupil k svatému muži s mikrofonem a ze dvou metrů jsem na něho zařval na plnou hubu " Neřvi ! Drž hubu ! Neřvi ! Borec mi odpověděl, že může, má to povolený zabor od magistrátu. A do mikrofonu sdělil na moji adresu a na celý náměstí : pán asi nemá rád Boha. Moje dcera mi potom doma řekla: Až budu v tvém věku tati (60) chtěla bych být jako ty..což mě potěšilo..
  7. Ta kapsa je na kelímek kávy nebo na drobné mince..
  8. Lachtan a takové zbytečné zvíře..
  9. Koukni na Aukro jak se podobné pérovky cenově pohybují ..
  10. Ahoj, Lujz Vujton si udělal kabelku letadlo, já Hudson10 v době koronaviru v osobnim volnu kabelku "bugatku" . Materiál hovězí useň a dřevo z olivovníku. Dobrá, že jo?
  11. Takový 50 - tý léta.. to platilo..
  12. Asi 30 let jsem posílal hodně optiky po celé ČR a nikdy Česká pošta mi nic nerozbila a nic neztratila. Vždy jsem balil optiku do zmuchlaných novin a vždy si kladl otázku: vydržel by objektiv v baliku pád z 1.patra ?
  13. V případě komunistické společnosti bychom peníze ani karty nepotřebovali. "Zítra pro chleba, jako dnes pro vodu půjdeme "..
  14. Ten Březina je idiot, nějakej frustrovaný člověk. Tramping je přece národní dědictví, který jsme zdědili od předchozích generaci. Měl by být chráněn pod UNESCO jako Jízda králů, modrotisk, paličkovaná krajka, chmelařstvi,Telč a ten Krumlov. Tradice trampingu je u nás dokonce starší než ta Jízda králů. K trampingu se národ upinal, když bylo nejhůř. (Období hospodářské krize v 30. letech.) Pak se najde nějakej idiot a vše se pokazí..
×
×
  • Vytvořit...