Přejít na obsah

Hudson10

Členové_50
  • Příspěvky

    486
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Rolex, Prim

Návštěvy profilu

2 758 zobrazení profilu

Hudson10's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

2

Popularita

  1. Ahoj, hodiny je třeba vyzkoušet, tj. pověsit na zeď. Zavesit kyvadlo na háček a ustanovit skříň do svislé polohy. Potom pomocí mosazných šroubů, který by měly být dole na skříni vymezit vzdálenost od stěny. Nezbývá než natáhnout stroje a rozhodnout se, zdali hodiny prodat opravené, vyčistene nebo nefunkční. Cena hodin v tomto stavu cca 1800,- Kč. Opravene 3000,-Kč. Cena vyčisteni asi 2000,. Duležité z ohledem na cenu je, v jakem stavu je ta skříň zvenku, jestli nechybí nějaké ozdobné aplikace..Tak to zvaž..
  2. Zajímavý, některý ty originální techničaky mají cenu i 100 000,-( sto tisic). Tak to si člověk dá opravdu pozor, aby úřad s tím nic neprovedl.....
  3. Ty teda jedeš. " 50" Už máš. Co budeš prodávat?
  4. Výlet v Rabacu na Teleferiku byl ? Nebo výlet do zátoky se sladkou vodou ?
  5. Tak doufám, že jsi se nepokusil nastartovat při té záměně...
  6. Máš pravdu, Sitol, dříve Sidol nikdy. Obsahuje čpavek, byla by to zkáza ciferníku! Nešahat vůbec!..
  7. Toto je neuvěřitelný, jak někdo může být tak šikovný!
  8. Jinak Minařík schopnej organizator a hudebnik, kamarád s ním hrával v 14 letech ve skupině na harmoniku. Myslim, že měl Minařík v Brně v šedesátých letech i svoje divadlo..
  9. Já bych chtěl něco napsat, ale nemůžu..
  10. To není jenom tak střílet na premiéra, to se musí človek pěkně obléct a být v cylindru, jinak vás policajt chytne dřív, než se k němu přiblížite. ( tak nějak to psal Hašek).. Jak taky psal drive někde nějaký americký klasik: člověk si zapamatoval kde byl, když mu oznamili, že zabili Kenedyho. Tady v případě postřeleni Fica asi nee.
  11. Ahoj, musel jsem k něčemu takovému dozrát. Výška podlahových hodin 220 cm, tlouštka ozvučne smrkove desky 50 mm. Nástroje k zhotovení pilka, rašple, ocelový kartáč a hlavně kázeň. Stroj pravděpodobně Gustav Becker.
×
×
  • Vytvořit...