Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) kibi: Ta fotka mě vždycky dostane a hlavně zvedne náladu ... Hele, Cody, buď v klidu, projeď si sraz v Praze a ona Ti ta " drsná " sranda nebude tak vadit a možná i přejde Tady se můžeš podívat Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 cody napsal: Kluci ja mam rad i drsnou srandu, ale davat na net fotku nekoho bez jeho souhlasu mi moc nevoni, sorry. V nejakem vlakne se dokonce dozadoval umisteni svych fotek ze srazu , tak tady jednu ma
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 911: No, to je další překvapení - mám totiž pocit, že o Vulcainech jsem přes telefon nikdy nemluvil - takže mám napíchnutý i email, nebo BIS tohle forum sleduje (čemuž bych se nedivil, potloukají se tu všeliké živly ) kibi: Šakal se jmenuje honda Civic z roku 93 mého bývalého spolužáka z gymplu cody: Z dálky vypadám líp
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 To je jina, pak beru zpet svoji ukvapenou prvotni reakci. Ale stejne, ikdyz je to obcas rejpal prijde mi ze se umravnil tak proc do nej furt strilet. Je to tezky, sam si o to koleduje, ctu to taky...
spiderer Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Woe, tady to je dneska fakt p*del zase
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Tada napsal: cody: Z dálky vypadám líp Me je to celkem sumak jak vypadas, koukam ze jsi splachovaci. To je dobra vlastnost, teda myslim na foru.
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) cody napsal: To je jina, pak beru zpet svoji ukvapenou prvotni reakci. Ale stejne, ikdyz je to obcas rejpal prijde mi ze se umravnil tak proc do nej furt strilet. Je to tezky, sam si o to koleduje, ctu to taky... Ale no ták, co jsem se vrátil z dovolené jsem docela hodný Jo a na ten fejsbůk o které je tohle téma už jsem taky přestal chodit - chodí tam divní lidé, divní opuštění lidé, kteří celé dny sedí u počítače... No, zrovna splachovací nejsem, jenom jsou mi ostatní lidi a to co si myslí tak nějak buřt, pokud od nich něco skutečně nepotřebuji (třeba pomoct s něčím okolo hodinek, pašováním cigaret ve vírnících ze Siamu a podobně ) . Je to vůbec dobrá vlastnost do života. Teda ne že bych všechny lidi pořád ignoroval to ne, ale dělám to často a s chutí Upraveno 26. července 2009 uživatelem Tada
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 spiderer: Mám tady dát i Tvou s tím půllitrem, doufám, že nedostanu banána?
spiderer Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Tada napsal: ..chodí tam divní lidé, divní opuštění lidé, kteří celé dny sedí u počítače... Koukam ze ten fejsbuk je teda neco jako chronomag
spiderer Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Peta-Biker napsal: spiderer: Mám tady dát i Tvou s tím půllitrem, doufám, že nedostanu banána? Me to je jedno, ja vypadam na vsech fotkach jako debil (mozna ze nejen na fotkach)
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 spiderer napsal: Koukam ze ten fejsbuk je teda neco jako chronomag V zásadě, jediný rozdíl je v tom, že chronomagoři občas vylezou z doupěte aby koupili hodinky (i když spousta už kupuje akorát přes internet) nebo musí jednou za pár let k hodináři Ty občasné pivní sešlosti se vůbec nedají počítat, protože kecají o tom samém o čem na internetu
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) Tada: Já nevím jak u vás na srazech, ale tady u nás se kecá teda o ženských, penězích, kdo komu co ukradl, s kým kdo pěkně zametl... Jsme tu samí neřádi. Vy si tam povídáte jen o těch hodinkách, tak to už tam k vám ani nechci... A to Michal vypadal z tý fotky, že ho nezajímají vůbec hodinky, ale že šel prostě do hospody Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
911 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Peta-Biker napsal: Vy si tam povídáte jen o těch hodinkách, tak to už tam k vám ani nechci.. .A to Michal vypadal z tý fotky, že ho nezajímají vůbec hodinky, ale že šel prostě do hospody no to nevim teda. my kdyz deme s lolohhem a prida se ypo a par dalsich tak se resi vsechno a dopada to velmi zajimave a to nemluvim o schuzkach vychodocechu
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Tak kde je Michal s pulitrem? At se taky pred pondelkem zasmeju...
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) 911: To už nám vyprávěl lolohh o tý slavný chatě ... Cody: Já mám strach, že když ho tu dám, že to bude drsná sranda , to bys taky nemusel usnout... A taky ještě plánuju se tady někdy podívat, ono se taky může stát, že mi to tu zatrhne a pak si už s vámi nebudu moct vypisovat. Tomu bych rád předešel. Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Peta-Biker napsal: Tada: Já nevím jak u vás na srazech, ale tady u nás se kecá teda o ženských, penězích, kdo komu co ukradl, s kým kdo pěkně zametl... Jsme tu samí neřádi. Vy si tam povídáte jen o těch hodinkách, tak to už tam k vám ani nechci... A to Michal vypadal z tý fotky, že ho nezajímají vůbec hodinky, ale že šel prostě do hospody Kraj od kraje se to může různit Na některých srazech jednomu nestačí peněženka, na jiných zase játra :D
911 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 cody napsal: Tak kde je Michal s pulitrem? At se taky pred pondelkem zasmeju... a tady pak kdyz se rozparadil je to hodnej kluk ale
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) 911: Bacha, Tadu tady můžem dát, ten není moderátor, ale Michal jak se nasere, ten nás "střihne " všechny Málem sem si cnvrknul, tak pěkné fotky od něj nemám ani já spiderer: Co to je za fesťák na tý druhý fotce??? Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Dantechno napsal: 911 - Co to tam mas za koule? Hele co to tam v tom podpise teda mas? Nejaka specialita?
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) 4 Biker: No a co? Jesli se nepletu tak od dob co jsi mel problem s prihlasenim mas jeste jeden nick. Ja mam jeste dva, nas nejakej moderator nedobehne:-) Upraveno 26. července 2009 uživatelem cody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se