Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

kibi: Ta fotka mě vždycky dostane a hlavně zvedne náladu :D...

Hele, Cody, buď v klidu, projeď si sraz v Praze a ona Ti ta " drsná " sranda nebude tak vadit a možná i přejde ;) Tady se můžeš podívat ;)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  cody napsal:
Kluci ja mam rad i drsnou srandu, ale davat na net fotku nekoho bez jeho souhlasu mi moc nevoni, sorry.

V nejakem vlakne se dokonce dozadoval umisteni svych fotek ze srazu , tak tady jednu ma ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

911: No, to je další překvapení - mám totiž pocit, že o Vulcainech jsem přes telefon nikdy nemluvil - takže mám napíchnutý i email, nebo BIS tohle forum sleduje (čemuž bych se nedivil, potloukají se tu všeliké živly :D)

kibi: Šakal se jmenuje honda Civic z roku 93 mého bývalého spolužáka z gymplu :D

cody: Z dálky vypadám líp :D

Odesláno

To je jina, pak beru zpet svoji ukvapenou prvotni reakci. Ale stejne, ikdyz je to obcas rejpal prijde mi ze se umravnil tak proc do nej furt strilet. Je to tezky, sam si o to koleduje, ctu to taky...

Odesláno
  Tada napsal:
cody: Z dálky vypadám líp :D

Me je to celkem sumak jak vypadas, koukam ze jsi splachovaci. To je dobra vlastnost, teda myslim na foru.

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
  cody napsal:
To je jina, pak beru zpet svoji ukvapenou prvotni reakci. Ale stejne, ikdyz je to obcas rejpal prijde mi ze se umravnil tak proc do nej furt strilet. Je to tezky, sam si o to koleduje, ctu to taky...

Ale no ták, co jsem se vrátil z dovolené jsem docela hodný :D

Jo a na ten fejsbůk o které je tohle téma už jsem taky přestal chodit - chodí tam divní lidé, divní opuštění lidé, kteří celé dny sedí u počítače...

No, zrovna splachovací nejsem, jenom jsou mi ostatní lidi a to co si myslí tak nějak buřt, pokud od nich něco skutečně nepotřebuji (třeba pomoct s něčím okolo hodinek, pašováním cigaret ve vírnících ze Siamu a podobně :) ) . Je to vůbec dobrá vlastnost do života. Teda ne že bych všechny lidi pořád ignoroval to ne, ale dělám to často a s chutí :)

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno
  spiderer napsal:
Koukam ze ten fejsbuk je teda neco jako chronomag :)

V zásadě, jediný rozdíl je v tom, že chronomagoři občas vylezou z doupěte aby koupili hodinky (i když spousta už kupuje akorát přes internet) nebo musí jednou za pár let k hodináři :D Ty občasné pivní sešlosti se vůbec nedají počítat, protože kecají o tom samém o čem na internetu :D

Odesláno (upraveno)

Tada: Já nevím jak u vás na srazech, ale tady u nás se kecá teda o ženských, penězích, kdo komu co ukradl, s kým kdo pěkně zametl... Jsme tu samí neřádi.

Vy si tam povídáte jen o těch hodinkách, tak to už tam k vám ani nechci... A to Michal vypadal z tý fotky, že ho nezajímají vůbec hodinky, ale že šel prostě do hospody :D

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Vy si tam povídáte jen o těch hodinkách, tak to už tam k vám ani nechci.. .A to Michal vypadal z tý fotky, že ho nezajímají vůbec hodinky, ale že šel prostě do hospody :D

no to nevim teda. my kdyz deme s lolohhem a prida se ypo a par dalsich tak se resi vsechno a dopada to velmi zajimave :) a to nemluvim o schuzkach vychodocechu :D

Odesláno (upraveno)

911: To už nám vyprávěl lolohh o tý slavný chatě :D...

Cody: Já mám strach, že když ho tu dám, že to bude drsná sranda :D , to bys taky nemusel usnout... A taky ještě plánuju se tady někdy podívat, ono se taky může stát, že mi to tu zatrhne a pak si už s vámi nebudu moct vypisovat. Tomu bych rád předešel.

Návštěvník Tada
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Tada: Já nevím jak u vás na srazech, ale tady u nás se kecá teda o ženských, penězích, kdo komu co ukradl, s kým kdo pěkně zametl... Jsme tu samí neřádi.

Vy si tam povídáte jen o těch hodinkách, tak to už tam k vám ani nechci... A to Michal vypadal z tý fotky, že ho nezajímají vůbec hodinky, ale že šel prostě do hospody :D

Kraj od kraje se to může různit :D Na některých srazech jednomu nestačí peněženka, na jiných zase játra :D :D

Odesláno (upraveno)

911: Bacha, Tadu tady můžem dát, ten není moderátor, ale Michal jak se nasere, ten nás "střihne " všechny :D

Málem sem si cnvrknul, tak pěkné fotky od něj nemám ani já :D

spiderer: Co to je za fesťák na tý druhý fotce???

Odesláno (upraveno)

4 Biker: No a co? Jesli se nepletu tak od dob co jsi mel problem s prihlasenim mas jeste jeden nick. Ja mam jeste dva, nas nejakej moderator nedobehne:-)

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...