Zmrzlinar Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Když jsem na čumendě v Koscomu viděl Spirity naživo za výlohou, tak mi taky spadla čelist. Jen lug width by mě znervózňovala. Mám hodně tenkou ruku a pro mě by to už asi nebylo ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 YEMA Urban Field - eu.yema.com 37,5mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 na daily a zahradu bych vzal nějaký Němce s tvrzenou ocelí, Damasko či Sinn osobně jsem vybral DS30 o rozměrech 39x 10mm a vidím v nich ideální GADA watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 29. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 Vyřešeno. Děkuji všem za rady a příspěvky. Nakonec jsem dnes objednal Tudor Black Bay “36”, aktuální referenci s manufakturním kalibrem, perfektně sedicím “jubilem”, tmavým cifrem a ve velikosti 39 mm. A skoro jsem se vešel do limitu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se