Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jj, děkuji. Musím říci, že za změnu názoru vděčím z valné části Chronomag fóru. Mým favoritem při výběru jsou OMEGA Seamaster Professional Chronograph, ale nemohu o žádné "zavadit". Zkoušel jsem Aukro, výsledky nevalné, sice "slušné" ceny, ale špatná komunikace, neochota k osobnímu předání + kontrole v autorizovaném servisu atd... . Budu asi muset být trpělivý a počkat si na ně zde ve fóru. :sweatdrop:

Internet bych rozhodně neomezoval pouze na české aukro, na obligátním ebay v Anglii v současnosti Omega Seemaster Chronograph, v dobré kondici včetně všech dokladů:

Omega Seemaster

Tipuji konečnou cenu tak do 1 110 liber, poštovné pouze 12,50

Odesláno
Internet bych rozhodně neomezoval pouze na české aukro, na obligátním ebay v Anglii v současnosti Omega Seemaster Chronograph, v dobré kondici včetně všech dokladů:

Za sebe též doporučuji nákup "použitých" kousků a jmenovitě přes Ebay.co.uk - ceny příjemné, škoda že koruna nedrží kurz k libře ze začátku ledna. Jinak je potřeba nezapomenout na "poplatek" při platbě PayPal a poštovné - někdy je až do výše 75 liber )je lepší se prodejce optat předem).

Odesláno
Za sebe též doporučuji nákup "použitých" kousků a jmenovitě přes Ebay.co.uk - ceny příjemné, škoda že koruna nedrží kurz k libře ze začátku ledna. Jinak je potřeba nezapomenout na "poplatek" při platbě PayPal a poštovné - někdy je až do výše 75 liber )je lepší se prodejce optat předem).

Můžeš prosím něco málo podrobností o tom "poplatku"? Kupoval jsem teď 2 věci v rychlém sledu na ebay a platil jsem to přes PayPal a ničeho jsem si nevšiml :crying_anim02:

Jinak cena poštovného je někdy při "malých" nákupech otravná - např. katalog 12USD, poštovné 19.95USD. Ale je to samozřejmě v tomto případě dáno tím, že je to do Států poněkud zruky.

Odesláno

po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl,že mé první pořádné hodinky budou Planet ocean v oranžovém provedení,jen doufám,že půjdou sehnat za příznivou cenu,no pokud se nikde neusměje štěstí tak budu trpělivý,budu se snažit věcně přispívat a třeba si nějaké od váženého člena fóra najdou cestu ke mě.

Odesláno (upraveno)
po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl,že mé první pořádné hodinky budou Planet ocean v oranžovém provedení,jen doufám,že půjdou sehnat za příznivou cenu,no pokud se nikde neusměje štěstí tak budu trpělivý,budu se snažit věcně přispívat a třeba si nějaké od váženého člena fóra najdou cestu ke mě.

Zkus napsat tomuto prodejci na Aukru.

http://www.aukro.cz/item544362481_omega_se...lanet_ocen.html

Měl je vystavené na Aukru, ale tam se neprodaly, třeba je ještě bude mít ???? Ta cena není pevná, dá se o ní diskutovat .......... :whistling:

Za optání nic nedáš....... :smile_anim:

Upraveno uživatelem Joshua007
  • po měsících...
Odesláno
Na webu Omegy je dealer locator. Na Moravě pouze ta Ostrava, nebo Hanák a Oriosa v Brně.

Taky Zlín - Gold Eligius

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...