Jiří Sedlák Posted August 23 Report Share Posted August 23 (edited) Zdar, řeším dilema, do práce nutně potřebuju Géčka a rozhoduji se mezi těmito dvěma modely. Jasně že 5610 umí víc věcí, ale potřebuju solár a multiband? Trochu mi vadí že 5610 bez příjmu jsou prý hodně nepřesné. 6500 prý chodí do vteřiny za měsíc. A životnost baterie je prý 5 let i víc. Bydlím v rodinném domku v přízemí okna sever jih. A v létě venku. Navíc 5600 jsou podle mě hezčí, černější a méně preplacané. Zápěstí mám cca 20 cm. To by mělo být v pohodě. Taky myslím, že 5600 jakožto jednodušší by měly být ještě nezničitelnější. Jenom škoda, že cenovka už přelezla přes 2000. Finanční stránka je celkem fuk, mám klidně i na oboje. Ale nepotřebuju oboje. Děkuji, že odpovědi. Hledal jsem, ale našel jen srovnání 5610U a 5000, ne 5600. Jde mi přímo o ty dva modely. Není ten obyčejný LCD lépe čitelný - víc kontrastní než 5610 A co je to za model na timestore za 2890 https://www.timestore.cz/g-5600ue-1dr?gclid=Cj0KCQjw3JanBhCPARIsAJpXTx6ahEGHxAhQMdIhsbYWWMJwzTmuutb6bAxUVsipQO2-2MkMFcDyH_kaAjj0EALw_wcB. To vypadá jako solár bez multibandu, taky zajímavý. Edited August 23 by Jiří Sedlák Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts