gregorianovic Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Vlákno člena som nenašiel, tak si ho dovoľujem založiť.. obchod prebehol bez problémov, komunikácia na výbornú, odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Vsetko prebehlo podla dohody, absolutna spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Martyho mohu jen doporučit. Jednání hodné člena Chronomagu, na čem jsme se domluvili, to platilo. Až mi bylo líto, že jsme neměli víc času na pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meelleem Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Vše naprosto v pořádku - mohu jen doporučit. Navíc spojené s velmi příjemným popovídání, jen škoda, že nebylo více času na delší pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno pondělí v 19:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:42 (upraveno) Obchod proběhl v pohodě. Setkání na místě a v čase jak bylo domluveno. Nejel jsem přes půl republiky zbytečně a nový přírůstek do sbírky mi dělá radost. Martyho můžu doporučit. Upraveno pondělí v 19:43 uživatelem kork74 překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se