Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Tudoráci, nedávno jsem si pořídil BB a první týden nošené v rotaci s jinými hodinkami mi chodily každý den +1.  

Teď když jsem je už pár dní nesundal z ruky chodí bez odchylky.

Čemu to přikládat? Že se hodinky drží v plném nátahu? Nebo jsem s nimi někde drknul a až drknu příště mužou se začít zpoždovat?

Hoďte mi prosím Vaše postřehy kolik chodí Vám

Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Divím se, že budu po tolika dnech první, kdo odpoví :)

Určitě tady o tom najdeš někde víc informací, ale já to beru tak, že strojek je takovej živej organismus a postupem času se denní odchylka mění, někdo tomu u nových hodinek říká, že si hodinky postupně "sednou".

Plnému nátahu to určitě lze taky přikládat - někdo tu kdysi tuším dával denní odchylku při měření sedmidenního strojku IWC a jak postupně klesala rezerva chodu, tak se i víc a víc zpožďoval strojek. Ale některé strojky to můžou mít přesně naopak :D

A jestli jsi s hodinkama někde nějak výrazněji drknul musíš vědět nejlíp ty sám ;)

Odesláno

Take se divím, nicméně nedrknul...nebylo kde. 

Alespoň byl čas na sledování a vyšlo mi z toho, že čím víc natažené tím přesnější. Protože když ležely dva dny na stole tak +2. Po uchopení, seřízení, manuálním natažení ("doplna") a celodenním nošení zas 0.  Takže Tudor za mě opravdu top top

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Moje BB58 blue kdyz se ukladaji vzdy na zada tak taky absolutni 0. Zlepsilo se to samo, jako novy se zpomalovaly, nechapu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...