Marty223 Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Odesláno 20. října 2023 Ahoj Tudoráci, nedávno jsem si pořídil BB a první týden nošené v rotaci s jinými hodinkami mi chodily každý den +1. Teď když jsem je už pár dní nesundal z ruky chodí bez odchylky. Čemu to přikládat? Že se hodinky drží v plném nátahu? Nebo jsem s nimi někde drknul a až drknu příště mužou se začít zpoždovat? Hoďte mi prosím Vaše postřehy kolik chodí Vám Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lookyn Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 Divím se, že budu po tolika dnech první, kdo odpoví Určitě tady o tom najdeš někde víc informací, ale já to beru tak, že strojek je takovej živej organismus a postupem času se denní odchylka mění, někdo tomu u nových hodinek říká, že si hodinky postupně "sednou". Plnému nátahu to určitě lze taky přikládat - někdo tu kdysi tuším dával denní odchylku při měření sedmidenního strojku IWC a jak postupně klesala rezerva chodu, tak se i víc a víc zpožďoval strojek. Ale některé strojky to můžou mít přesně naopak A jestli jsi s hodinkama někde nějak výrazněji drknul musíš vědět nejlíp ty sám
Marty223 Odesláno 29. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2023 Take se divím, nicméně nedrknul...nebylo kde. Alespoň byl čas na sledování a vyšlo mi z toho, že čím víc natažené tím přesnější. Protože když ležely dva dny na stole tak +2. Po uchopení, seřízení, manuálním natažení ("doplna") a celodenním nošení zas 0. Takže Tudor za mě opravdu top top
jusmi Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2023 Moje Black Bay s MT5602 idu prakticky na nulu, tj absolutne presne. Bez ohladu na to, ci ich nosim alebo su vo winderi.
Karol Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Do úplného natiahnutia do +2s po úplnom natiahnutí držia 0s Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paolous Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 Moje BB58 blue kdyz se ukladaji vzdy na zada tak taky absolutni 0. Zlepsilo se to samo, jako novy se zpomalovaly, nechapu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se