Matata555 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Vazeni prosim o pomoc s vymenou skal u hodinek Casio MRP 700 9AVEF , stalo se nehoda ze jsem uklouzl a rukou zavadil o sloupek na ulici tak nestastne se sklo je v cudu...obvolal jsem asi 5 hodinaru ale po tom poslednim kdyz si rekl 800 Kc !!!!!! sem jej male poslal do ''lesa'' :-) Takze ted nevim zda se s nimi rozloucit...normalne funguji ale sklo je po smrti... Mam uz jednu spatnou zkusenost s hodinarem v Praze - karline...pri vymene baterie na G-Shock mi ztratil sroubek , pretrhl tesneni a pruzinku s vicka...na zaklade zvyseni hlasu a jeho omluvy jsem dostal 500 Kc a az na 3pokus sehnal opravare..opravil ale ''svete''div se nemohl mi dat jiny nahradni sroubek... :-) tak jsem v bazaru dostal stare hodinky a jeden sroubek pasoval toz jsem ho tam dal a hodinky slapou... Dekuju za pomoc vsem dobrym lidem a mejte se fajn. Mates
Gilius Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 tam ale není plast....tam je minérální sklíčko.....na pětikilo Tě to přijde tak jako tak...minimálně.
mechano Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Vyhledej si firmu Olympia sro., tam by skla měli mít a měli by ti poradit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se