stinga Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 Ahoj kolegové, předem upozorňuji, že fotit neumím, fotím to mobilem, proto ty fotky dopadnou vždy špatně. Asi jsem se zamiloval, lehké jako pírko, kdybych se sem tam nepodíval kolik je hodin ani nevím že je mám. Perfektně čitelné a to bez brýlí nedám ani ránu. Perfektní zpracování, krásný číselník, měkká a ohebná guma a hlavně mně nestáli ani 15000, takže docela hodně muziky za málo peněz.
Chronofobik Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 Aký to má priemer samotného zafíru prosím?
StanoBare Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 Veľmi zaujímavá voľba. Nie sú to masovky, predsa len ten rozmer je limitujúci, ale ako poznám Citizen, sám som od nich mal model z rady Promaster, určite sa budú nosiť skvele. Ovládanie korunkou rovnako. Na titánovom náramku tiež vyzerajú fajn. Na fotkách ešte popracujeme, tento model si to zaslúži, lebo je parádny, ale netráp sa kvôli tomu. Veď čo je hlavné? Radosť z nich.
stalker Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2023 Gratulace. Citizen mám rád. Už jen zpracování mají ve všech směrech velmi vysoké. Jistě v určené třídě. Není jejich výška limitující? Dej fotky na ruce . Líbí se mi,nový strojek,titan, čitelnost a svůj vzhled.
stinga Odesláno 5. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 Jsou trochu vyšší, ale zatím mi to v ničem nevadilo a to jsem s nima včera řezal a štípal dřevo.
Jackie Treehorn Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 před 12 minutami, stinga napsal: Jsou trochu vyšší, ale zatím mi to v ničem nevadilo a to jsem s nima včera řezal a štípal dřevo. Jojo automatické strojky štípání dřeva milujou - tak doufám, že jsi je měl alespoň na druhé ruce, než jsi držel sekeru. Ale jinak užívej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se