indian2023 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Ahoj, doporučte mi prosím nějakou českou knihu o hodinových strojcích. Trochu upřesním. nemám žádné ambice se stát přes noc hodinářem. Ani za deset let. Jen chci tak nějak trošku víc pochopit princip fungování. Případně jako alternativa, jestli existuje nějaký zajímavý přehled kalibrů a nějaký popis. Opět ale v češtině. Doufám, že i v češtině aspoň něco bude. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Vim jenom o Primkach. Kniha vysla tak tri roky zpatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 8. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 A něco co mají jako učebnice v Jihlavě třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 tu si nieco vyberies https://www.antik-hovorka.cz/obchod/ruzne-7/knihy-katalogy-52/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 8. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Díky, tam by něco mohlo být. Když tak pak zkonzultuji výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 10. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Oslovil jsem přímo p. Hovorku a ten mi doporučil knihu ZÁKLADY HODINÁŘSTVÍ od autorů Řehoř, Martínek. Sám ji na prodej nemá. Na internetu jsem ji našel za docela ranec. Nicméně dá se i stáhnout v digitální podobě, což jsem učinil. Četbu si nechám na dlouhé zimní večery. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janibacsi053 Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Dobry deň,poprosím kde sa dá stahnout,mam tiež záujem,ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se