Dushakx Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Nenašel jsem Jirkovo vlákno, tak zakládám. Já jsem hodinky prodával. S Jirkou byla super domluva, platbu poslal bleskově. Není co dodat, doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Děkuji. Když něco chceš, tak proč si to sám brzdit, že. Takhle by to mělo být normální a samozřejmé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jirkovi jsem prodával Murphy a mohu jen doporučit. Příjemné osobní předání a i za těch pár minut bylo poznat, že je to zapálený chronomagor v dobrém slova smyslu. Rozhodně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Pridavam kladne hodnoceni. Dobra domluva, rychla platba.Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se