lukas.78 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 (upraveno) Dobrý den, nabídnu zde před Vánocí jedny hodinky které se nedostanou na ruku. Kupované 21.6.2023 v ČR eshopu , zkrácené na 17cm, na ruce cca 2x. Od té doby jen odpočívají v boxu. Hodinky jsou jako nové a plně v chodu. Faktura , box a dílky tahu součástí. Třeba někomu udělají radost pod stromeček. Dal jsem za ně 3370kč, a rad bych dostal 3000kč, Preferuji osobní předání v Praze, na zásilkovně se můžeme také domluvit. Děkuji a hezký den Všem Lukáš Upraveno 5. prosince 2023 uživatelem lukas.78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 15. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 9. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) Up Upraveno 9. ledna uživatelem lukas.78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 16. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Jdeme na 2900kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 27. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 31. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 13. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Mám zájem. poslal jsem sz. Děkuji JF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno pondělí v 17:13 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:13 Tak tu máme další vánoce a jeden UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky