Aston Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 Mne jezisko priniesol tieto zenithy, ale mam pocit ze su mi velke
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 před 11 minutami, Aston napsal: Mne jezisko priniesol tieto zenithy, ale mam pocit ze su mi velke Jaké máš zápěstí? Taky jsem na ně koukal, ale to pouzdro má 48mm, tuším? Jinak pecka!
Campino Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 před 1 hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Jaké máš zápěstí? Taky jsem na ně koukal, ale to pouzdro má 48mm, tuším? Jinak pecka! Mal som ich na ruke, puzdro ma 45 mm, ale tym že sú takmer bez lunety pôsobia obrovskyinak ten kožený remienok je kvalitatívne famózny
Aston Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Jaké máš zápěstí? Taky jsem na ně koukal, ale to pouzdro má 48mm, tuším? Jinak pecka! Zapestie mam 18cm takze dost male, hodinky sa mi velmi pacili ale zjavne su pre vacsie ruky inak su fantasticke a nazivo este krajsie
Aston Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 před 50 minutami, Campino napsal: Mal som ich na ruke, puzdro ma 45 mm, ale tym že sú takmer bez lunety pôsobia obrovskyinak ten kožený remienok je kvalitatívne famózny Ten kozeny remienok je super a podla mna dost jedinecny, inde som taky ani nevidel…
Campino Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 před 52 minutami, Aston napsal: Ten kozeny remienok je super a podla mna dost jedinecny, inde som taky ani nevidel… Tak veru, ani jainak hodinky velmi pekne, cena po zlave fajn, vazne som nad nimi uvazoval…ale zdali sa mi predsa len velke na moju 18,5 ruku a chcel som aj ine, tak to nedopadloclovek nemoze mat vsetko
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Ježíšek si dal na čas, a uhnul trochu vedle, ale uvidíme ...
Jiří Sedlák Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 V 24. 2. 2024 v 18:37, Aston napsal: Mne jezisko priniesol tieto zenithy, ale mam pocit ze su mi velke Pilotky mají být velké. Tak si k nim kup pilotní bundu a nos je na rukávu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se