kdojinej Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Pro mě blbé, jsa odkázán na Mercury (bus/vlak). Co něco osvědčeného víc ve městě...ty Masné krámy? Nebo tam jste byli naposledy? Tak nic, opět změna, tentokrát snad konečná. Kondik může být. V kolik hodin? A kolik nás bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Já bych přijel, jenom mi musíte říct kam a v kolik, hospody v budvejzru neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Tak ve čtyři v Kondiku, co říkáte? Mělo by to být tohle, taky jsem tam nikdá nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Tak ve čtyři v Kondiku, co říkáte? Mělo by to být tohle, taky jsem tam nikdá nebyl. Ve čtyři budu na parkovišti u Lidlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Existují i nějací mladší (23-35) chronozávisláci v okolí či přímo v Budějovicíh? Nebylo by špatné se potkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Myslíš, že věk v tomhle rozhoduje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Existují i nějací mladší (23-35) chronozávisláci v okolí či přímo v Budějovicíh? Nebylo by špatné se potkat jakože se starýma nechceš nic mít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Existují i nějací mladší (23-35) chronozávisláci v okolí či přímo v Budějovicíh? Nebylo by špatné se potkat Vidíš v tom nějaký rozdíl, jestli 25 nebo 65 let? Já myslel, že jde o hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 sakra, nevejdu se do limitu... smůla, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 O hodinky sice jde, ale urcite se proberou i jina temata a uz vidim jak ja jako 24lety "klucik" povedu smysluplnou diskuzi s pany ve strednich letech. Ale zase proc ne, zkusit se ma vse a jde spise i o to jestli takoveho novacka "prijmete" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Omlouvám se předem, že se vám do toho pletu. Na Pražských srazech se baví devatenáctiletí chronomagoři s šedesátiletými a rozhodně mi nikdy nepřišlo, že by si neměli co říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Já su taky mladý a se staršíma chlapama rád pokecám. Třeba takovej Zibarek, skoro mele z posledního, ale pořád je co s ním probrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Tím lépe, není na co čekat. Jedeno "prázdninové" setkání bych uvítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Já su taky mladý a se staršíma chlapama rád pokecám. Třeba takovej Zibarek, skoro mele z posledního, ale pořád je co s ním probrat... Ty jedna mladá houžev, nezlob nebo zavolám mámě a dostaneš domácí vězení. Navíc budeš muset stokrát opsat zibarek je mladý, krásný, na svůj věk velice čilý a budu na něj hodný. Jinak, srázek bych uvítal a rád poznám nové chronošílence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Zatím vůní chrona nasávám jen po troškách, ale jsem si více než jistý, že si jí brzy nechám hodně stoupnout do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Zatím vůní chrona nasávám jen po troškách, ale jsem si více než jistý, že si jí brzy nechám hodně stoupnout do hlavy To přijde neboj, vlastně je to nevyhnutelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Ahoj všichni Jihočeši i ostatní, co takhle nějaký srazík v Budějkách a okolí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 co tento pátek v 19.o3.oo v masných krámech? zajistím připadně reserve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Já su pro sraz. Akorát nevím jestli ten pátek...mě by to zase vyhovovalo dřív - ale na to už je pozdě... Anebo příští týden...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Já su pro sraz. Akorát nevím jestli ten pátek...mě by to zase vyhovovalo dřív - ale na to už je pozdě... Anebo příští týden...? Za příští týden se přimlouvám. To mám 100% každé odpoledne a večer volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se