zibarek Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 (upraveno) Já bych mohl zítra i v pátek. Potom od neděle do do středy.A co Cody, Gandalf, Pavel, Atim atd.? Upraveno 15. srpna 2012 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Zítra můžu. Pak nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Tak kdy? Mimo soboty jsem volný. Ty sz mě štvou, nemůžu nijak kontaktovat ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Tak jak? SZ již fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1208 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Zdarec, já můžu prakticky kdykoliv k večeru... Pokud už nemám něco jinýho:cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 přívětivý večer, gentlemans.. .. co se konečně sejít ? ... /mrkněte na pražáky.. tam je to od nápadu k realizaci šup dup/ ... přijdeš, kamile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Ja jsem ted furt na Lipne, vecer v CB kvuli nedostatku casu ted je pro me bohuzel nerealny:-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 co místo dvou hodinek u tw strávit 45 min s watchmagors? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Jsem pro, dejte čas a datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Přídávám se! Rád zas vstřebám spoustu nových hodinkových informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Ahoj Jihočeši, jak to s vámi vypadá? Co takhle strávit jeden podzimní večer v obležení tikajících miláčků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Leda by jste dorazili na Lipno, jinac jsem porad mrtvej Homolka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Já su furt v Prahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1208 Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Tak to vypadá, že se asi nikam nepohnem. Což??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Teoreticky bych mohl tuhle sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 V sobotu bych také mohl. Přidá se ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Jsem tu nový, ale i tak rád poznám lidi z ČB...:-) Pokud by jste realizovali sraz po novém roce, rád se zastavím. Bohužel do konce roku jsem na tom s víkendy více než bledě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 To nejsi sam, ale o vikendech to snad jeste neklaplo, vetsinou ma kazdy nejakou cinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Hm...Tak já až příští sobotu, tuhle bohužel ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Tak jihočeši co sraz? Hoďte nějaký návrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se