zaja.j Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 Zdravím, potřeboval bych zjistit identitu hodinek.o jaké hodinky jde.znáte někdo?předem díky za případné odpovědi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 10. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Zdravím,opravdu vůbec nikdo nezná? No nic,vrátim je do šuplíku a nebudu otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Je mi líto, nic jsem o tom nenašel. Navíc se mi ani nedaří rozluštit název hodinek, je to Gröroa? Jinak tah je poměrně populární kousek z Německa, je toho všude plno. Ale hodinky jako takové odtamtud asi nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 (upraveno) Tak já to zkusím. Jedná se o pánské mechanické hodinky Gröroa v pouzdru ze 14-karátového zlata se zoxidovaným stříbřeným číselníkem a poměrně nezajímavým strojkem neznámé provenience, opatřeným 17 ložiskovými kameny a systémem protinárazového uložení setrvačky známým jako Incabloc. Podle vzhledu bych je datoval na druhou polovinu 60. let až první polovinu 70. let 20. století. Tržní hodnota vzhledem ke stavu pravděpodobně nijak výrazně nepřesahuje výkupní hodnotu zlata, které je na nich použito. Nikdy dříve jsem se s touto značkou nesetkal. Pokud Tě tato zevrubná odpověď neuspokojila, zkus prosím lépe naformulovat otázku nebo aspoň lépe nafotit tu část strojku, kde je pod setrvačkou vidět vyražené číslo kalibru ;-) Upraveno 10. února 2009 uživatelem Ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Díky,tvá odpověd je dost vyčerpávající.určitě stačí. Hledal jsem všude možně,ale bez úspěchu.Pokusím se nějak začarovat s fotákem a poskytnout lepší fotky kalibru. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 zdravim konecne se mi podarilo vypatrat o jaky strojek jde.je to strojk eta calibr 2390.na prodej podle mne nevhodne.zkusim je nechat lehce zrenovovat.uvdim jak dopadnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 zdravim konecne se mi podarilo vypatrat o jaky strojek jde.je to strojk eta calibr 2390.na prodej podle mne nevhodne.zkusim je nechat lehce zrenovovat.uvdim jak dopadnu. Ked ti mozem poradit, predaj puzdro na zlato a usetris peniaze za renovaciu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alt Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Souhlasim s Popshopem, to ma opravdu jen a pouze cenu zlata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Není-li to rodinná památka, připojuji se k předřečníkům. Je-li to rodinná památka, doporučuju nerestaurovat, pietně uložit do sametu a posléze do skříně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se