Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám takovej menší problém. Při pokusu o upgrade firmware mého iPAQu rw6815 došlo z mé strany k erroru a od těch dob je iPAQ mrtvej. Volal jsem do servisu a tam si řekli neuvěřitelnou cenu 6250 Kč za nahrání nového firmware skrze servisní kabel. Není tu někdo z Prahy (nebo nevíte o někom) kdo by to dokázal za podstatně lidovější cenu? V žádném případě do toho nechci cpát nějaké velké peníze, protože je to krám línej, kterej mě krká celou dobu co ho mám a kterej si další větší investici rozhodně nezaslouží.

//Speciální omluva YPO?vi za další mimohodinkové vlákno ;)

Návštěvník Oloušek
Odesláno
Mám takovej menší problém. Při pokusu o upgrade firmware mého iPAQu rw6815 došlo z mé strany k erroru a od těch dob je iPAQ mrtvej. Volal jsem do servisu a tam si řekli neuvěřitelnou cenu 6250 Kč za nahrání nového firmware skrze servisní kabel. Není tu někdo z Prahy (nebo nevíte o někom) kdo by to dokázal za podstatně lidovější cenu? V žádném případě do toho nechci cpát nějaké velké peníze, protože je to krám línej, kterej mě krká celou dobu co ho mám a kterej si další větší investici rozhodně nezaslouží.

//Speciální omluva YPO?vi za další mimohodinkové vlákno ;)

Zdravím :-)

1) můžu se zkusit na něj mrknout :-)

2) pokud by to nepomohlo, nabízím ti za stejnou cenu: HP iPAQ 214 Enterprise Handheld - více na webu HP

přidám:

- hardcase s poutkem na zápěstí

- opatřen ochrannou fólií, myslím, že tam ještě nějaké v balíčku zbyly...

- 8GB SDHC kartu

- 8GB CF kartu

- origoš krabici s legálním SW

- v případě zájmu spostu dalšího SW ;)

- je v záruce - zakoupen 11.4.2008

Leží mi tu od začátku prosince, nahradila jsem ho o kousek větším mazlíčkem ASUS EEE900A :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...