ctvrtek Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Ahoj, dostal jsem tyto hodinky od táty, který po rozbalení zjistil, že na ně vlastně nevidí. Já je mám v hodinkovnici a na mne jsou zase strašně velké. Kupované v listopadu 2023, takže skoro nové. Táta je měl na ruce jednou, já se pokoušel asi 3x a to pouze doma na gauči, venku byli jen na fotku Vyměnil bych za cokoliv jiného, pro mne zajímavějšího. G-shock, digitalky, quartz cokoliv s možným doplatkem. díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 6. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 9. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 UP klidně za nějaký vintage digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky