Balet Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 bromep napsal: No mě to napadlo až když jsem už chtěl zkoušet motorek ze starých spínaček- byly mechanické a ten motorek jen natahoval péro hod. stroje 250 otáčkami za min. A pak mě žena poslala s gramcem na půdu a jak jsem ho tak nes tak mě svitlo. Napad mě i motor z magneťáku ale ten gramofon je vlastně půlka hotová Mě napadlo použít něco takového (ale spíš bateriově poháněného) http://stavba-dilna-zahrada.avizo.cz/motor...ni-1646921.html
MarcelG Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Kloubouk dolů! Nádherná práce. Tiše závidím!! A velmi oceňuji!
ANT Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 pekna pracicka tu sa daju zohnat grilovacie moduly watch tool jedneho casu som premyslal kupit si tam nieco a u sikovneho truhlara si nechat urobit nejaku fajnu skrinku na to
bromep Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 ANT napsal: pekna pracicka tu sa daju zohnat grilovacie moduly watch tool jedneho casu som premyslal kupit si tam nieco a u sikovneho truhlara si nechat urobit nejaku fajnu skrinku na to Jo, tohle začlo kolovat na fóru až když jsem to měl rozdělané. Jinak je to jistě lepší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se