Andreas.ks Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 (upraveno) Pánové, nemátě nějakého známého v USA, kterému by mohla býti doručena zásilka, který by ji pak přeposlal mě do CZ? Nebo třeba schránku v některé z těch zásilkových služeb. Byl bych velice vděčný. Nechci si žádný P.O.Box zakládat, je to pouze jednorázová akce. Děkuji! PS: Poptávka platí do zítřejšího večera, poté prosím administrátory o smazání vlákna. EDIT: typo Upraveno 21. ledna 2009 uživatelem Andreas.ks
Stefan Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Nepomohlo by třeba toto? http://www.shipito.com/ Osobní zkušenost nemám, ale co jsem četl reference, tak by to mělo být spolehlivé.
atim Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Mám v USA bratra, mohl bych hodit dotaz.
Andreas.ks Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Vypadá to, že ochota některých kolegů nezná mezí... Děkuji.
babaq Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Já jsem si taky přeposílal jednorázovku, přes shipito... bylo to absolutně bez problémů. Můžu doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se