Montgomery Odesláno 5. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Takže tedy předpokládám staré těsnění otřít od původní vazelínky, zkontrolovat, jestli je v pořádku, dát do krabičky mezi houbičky, zatočit, vyndat, a vložit zpět do dýnka? Dýnko možná taky otřít od původní vazelínky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Hlavně od bordelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Jako bych to tak nepřeháněl s tou opatrností, když jsem šteloval Seika, tak jsem to prostě otevřel, šoupnul s regulací a zavřel. A i obyč Pětky s WR30 zvládly potápění v bazénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Jako jo, ale tohle zase nestálo trojku. Ale skoro desetinásobek, jo, já teď takhle reguloval fieldy a nenašel jsem nic jinýho než houbičku na leštění bot s něčím silikonovým. Tak jsem to tím mázl a nestal se s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno pondělí v 18:28 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:28 Tak jsem se dneska odhodlal a trošku hodinky poladil. Podle Watch accuracy by se mi to mohlo povézt, tak uvidíme. Spíš mám ale strach, jestli jsou skutečně pořád vodotěsné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno včera v 03:29 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 03:29 Neboj, je to jenom dýnko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se