PetrLBC Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Zdravím všechny. Mám na Vás dotaz ohledně mechanických hodinek sthurmanskie. vyhlídl jsem si jedny s kalibrem 26669, při bližším zkoumání mě zarazila jedna věc - při natahování korunky mechnicky nic nedělá, žádná řechtačka apod... je to normální? Natáhnout asi jdou, hodinky zatím fungují, kolečko se zpátky pohne jenom minimálně. Děkuji za osvětu, jestli je to vlastnost, nebo vada. Ahoj Petr
ELDA76 Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Podle toho jak to popisuješ tak bych řekl, že tam bude šroubovací korunka. To znamená, že musíš tak tři závity korunku odšroubovat a poté teprve hodinky natáhnout.
ELDA76 Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Něco takového. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrLBC Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Něco takového. Nene, nic takového tam není, jde normálně krásně vytáhnout, i zandat, jen tam prostě když stím otáčím po směru hodinových ručiček (koukám na korunku) není žádná západka... když pootočím zpátky, tak to nenatahuje, ale malinko tam je řehtačka znát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se