Campino Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 46 minutami, scottsdale napsal: Vermi,že problem je len ta vaha. Myslim že vzhladovo sa to na mojej ruke este da. Sú parádne a myslím že na tvojej ruke síce možno na hrane, ale stále OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 16. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Mozno ze sa este najde nejake riesenie,a necham si ich. DJ su o dost nudnejsie a skaredsie!! Alspon podla mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Vizualne to sice moze byt Ok ale ked ta z nich kvoli vahe boli ruka je to rovnake ako nosit topanky co ta tlacia. Jedina moznost je sundat tah a nosit ich na niecom inom. Odlahcia sa o tretinu a to je dost. Pre mna je to ale skor kompromis ako riesenie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 16. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Uvidim,este im chcem dat sancu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Ja te jich kdyztak za dvacku zbavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 před 11 hodinami, scottsdale napsal: Uvidim,este im chcem dat sancu Dej jim šanci, na fotkách je to OK. Já mám BP od IWC, také na hraně, ale když je miluješ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Nepohodlné hodinky nosit nechceš, to je fakt. Milgy mám stejný a podobně velkou ruku a taky je moc nenosím. Já takhle nedal MM300. Zlatej titan, kde mají hodinky s natem cca 60 g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 17. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Mne vyska na nich vobec nevadi! Len vaha puzdra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Chápu tě, taky nosím těžký hodinky (Seiko želvy a samuraje) jenom na těžkým tahu. Jen když vím, že budu celej den u vody, tak si dám potápěčskou gumu. Na natu to nedávám vůbec. Ve skutečnosti ti výška vadí, protože čím vyšší hodinky tím dál těžiště od ruky, a tím se zvětšuje moment síly působící na tvoji ruku. To se netýká hodinek, kde půlku výšky dělá vypouklý hesalit, který těžiště nedělá. Naopak nato nejlíp to dvojitý pod hodinkama posune těžiště o celý 2 vrstvy kurty nahoru aniž by cokoli vážilo. Navíc je užší než hodinky, takže jsou navíc ještě vratké. Možná se zeptám blbě, ale dá se na ně dokoupit nějaký originální jubilee? To by v kombinaci s tím, že bys je nechal o něco volnější mohlo taky velice dobře fungovat. Podívej se na pitomý SKX, lehký úplně nejsou, to chrastící jubilee váží skoro prd (já mám celý plechový skládaný) a stejně je dokážou nosit i ženský a odrostlejší dečka. Jubilee je totiž poddajnější než všechny řemeny a dovolí hodinkám si sednout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Jubilee je totiž poddajnější než všechny řemeny a dovolí hodinkám si sednout. Joo všechny ty vytahaný ,vysící Rolexovy jubileé tahy co se kuli nim při koupi smlouvá ,jsou stejně nakonec nejlepčí skrz pohodlnost ,platí i pro president bandy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 President je taky dobrej, ten se chystám koupit na želvy, jubilee je stejně poddajnější, ale oba dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Jubilee som mal na ruke a musim povedat ze pohodlnejsi tah som asi nemal... co sa tyka vytahanosti, to je druha vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Rejže je taky velice komfortní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Akorát těžko koupíš originál rejži na Rolex. Jubilee možná jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Jasně, to bylo obecně k tomu, co se pohodlně nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se