Přejít na obsah

Digi / Anadigi 5x budik, stopky

teret

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj

rád bych radu od místních znalců. Sháním hodinky, které zvládají alespoň 5x budík s nastavení na různé dny v týdne (např, Po-St-Pá) a dále by měly umět zobrazovat stopky včetně času (tj u digitálek jeden řádek stopky a druhý čas, u anadigi čas v analogu a stopky na  rozumně velkém digitálu) a jako bonus by mohly mít i timer. Ideálně s dobře slyšitelným zvukem, slyšitelným např. i v MHD :-), vibrace jsou bonus. Pokud by zmíněné budíky šly nastavit i přes bluetooth přes appku v mobilu, tak by to bylo fajn, ale není podmínkou. Poslední podmínkou je i rozumná cena a váha (cca do 80 g). Aktuálně používám Alpina AlpinerX (pořídil jsem zde na fóru za 5k), které mi vcelku vyhovují, ale štve mě, že budíky jdou nastavovat jen z aplikce, která není zrovna moc spolehlivá (dost se seká, občas spadne) a mám pocit, že na ní Alpina dost kašle. Předpokládám, že výše zmíněné budou asi splňovat nějaká CASIA nebo TIMEXY, ale dohledávat přesné informace o nastavení budíků je docela zdlouhavé. Tak kdyby jste někdo věděli z vlastní zkušenosti, tak by to bylo super. Díky.

PS: nechci hodinky, které nevydrží běžet z baterky cca alespoň rok.

• teret uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...