Jump to content

Ocarat

Dawdler

Recommended Posts

Ahoj,

Na francouzské Ocarat.com jsem našel jen kladné recenze, když se nic nepodělalo. Tak podám jednu recenzi, kdy se něco podělalo.

Ale od začátku. Na Ocarat bývají velké slevy, zejména Edox a Alpina, kterým v Čechách moc nedokáží konkurovat, zřejmě jde o nějaké doprodeje, čištění skladů apod., nevím. Objednával jsem Edox Skydiver Neptunian. Jsou, i dle stránek Edoxu, autorizovaný dealer. Zpočátku je třeba dávat pozor na datum dodání. Já objednal v půlce ledna a dodání mělo být 7.2.24, proběhlo 8.2.24, takže za mě v pohodě. Nicméně hodinky nešly, záruční kartička nedošla vyplněná, byla na ní pouze samolepka s číslem objednávky, a nějaké další údaje. V Pražském Edoxu se jim to nezdálo a hodinky nepřijaly.(což jim nemám za zlé, jen jsem nevěděl, jestli se nejedná o nějakou prkotinu, nejednalo) Ještě ten večer jsem psal do Francie a popsal problém. Druhý den ráno už mi volali, že je to moc mrzí, že posílají štítek, mám odeslat zpátky a obratem zašlou nové. Zdůraznil jsem, že příště chci i vyplněnou kartičku s razítkem. Hodinky trochu bloudily dopravou a z týdne dopravy se staly dva.(není chyba Ocaratu). Následně jsem psal do Ocaratu, že se zásilka nejspíše ztratila, co budeme dělat. Ihned mi reagovali, že se nemám strachovat a vše zařidí. A tak se stalo. Hodinky nakonec do Francie dorazily, po tom co si daly menší Eurotrip. Následně proběhl menší komunikační šum, kdy si mezi sebou zaměstnanci Ocaratu nepředali informaci, a proto proběhlo menší dohadování. Avšak další den hned volal původní zaměstnanec s omluvou, že hned zasílají. A tak se také stalo a za 3 dny byly nové Neptuniany u mě. Na kartičce přibylo sériové číslo, nicméně míste razítka znovu přelepka.

Četl jsem několik recenzí, kde nebyl žádný problém, tak doufám, že někomu pomůže i recenze s problémem a jeho řešením.

Na závěr musím ještě zdůraznit opravdu rychlou komunikaci, kdy po napsání mailu vše hned řešili a buď odepsali nebo rovnou volali.

Omlouvám se za délku. :)

Edited by Dawdler
doplnění

Si ma donutil pohladat krabicku od mojich Neptunianov z Ocaratu... kupovane cca pred rokom. Na karticke je vyplnene seriove cislo a nalepka :( Moje ale nastastie stale idu... klopklop.

Dodnes ma ale natahovali s objednavkou z 10. Januara. Nevsimol som si, ze som objednal hodziny s predpokladanym datumom odoslania 29.1. Po danom datume som im x krat pisal, ze co, a x krat mi prisla rovnaka genericka odpoved so slubenym naskladnenim a odoslanim o tyzden, o dva a blabla. Az dnes bolo vytvorene cislo (beznej) zasielky. No zatial stale neodoslane... Pisal som im aj ohladom odskodnenie, ze by to mohli aspon poslat express a prd makovy.
Poucenie do buducna...

Edited by shaggy

• 2 weeks later...

Takze update. Hodinky prisli cca pred tyzdnom. Poslali to samozrejme beznou postou, takze sa to tyzden motali po europe kym to u nas prevzal kurier.
Cakacka na hodinky za par stoviek pomaly ako na rolexky...