Přejít na obsah

Rolex GMT-Master II (Batgirl)

Quaress

Doporučené příspěvky

Měl jsem zájem o dva modely 1. GMT - Master II (Batgirl) 2. GMT - Master II v celozlatém provedení. Bohužel dneska mi bylo v Praze řečeno, že čekačka +- 3 roky, což je sakra extrém.

Nevíte někdo, jestli třeba v Německu, Anglii, nebo Španělsku může být situace přívětivější?

Celozlaté GMT se dají eventuálně koupit na Chronu nové,  nenošení za téměř stejnou cenu jako u AD, akorát v té oceli je to minimálně o 100 tisíc dražší..

Upraveno uživatelem Quaress
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Quaress napsal:

Měl jsem zájem o dva modely 1. GMT - Master II (Batgirl) 2. GMT - Master II v celozlatém provedení. Bohužel dneska mi bylo v Praze řečeno, že čekačka +- 3 roky, což je sakra extrém.

Nevíte někdo, jestli třeba v Německu, Anglii, nebo Španělsku může být situace přívětivější?

Celozlaté GMT se dají eventuálně koupit na Chronu nové,  nenošení za téměř stejnou cenu jako u AD, akorát v té oceli je to minimálně o 100 tisíc dražší..

Kúp si teraz celozlaté u AD a na oceľ si potom počkáš, možno aj menej ako 3 roky, keďže kúpa celozlatých ti k tomu dopomôže.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Quaress napsal:

Čekačka u AD je na zlaté GMT stejná, jako na ocelové mi bylo řečeno, čili jediná možnost je Chrono..

Moje zkusenost je jina. Zlate ti prodaji ochotneji :)

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Quaress napsal:

Čekačka u AD je na zlaté GMT stejná, jako na ocelové mi bylo řečeno, čili jediná možnost je Chrono..

u kterého AD ti tohle řekli?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...