Belt Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Odesláno 18. března 2024 Ahoj, chci si koupit své první chytré hodinky a prosím o radu s výběrem. Požadavky jsou: aspoň dvoudenní výdrž zaměření hlavně jako prodloužená ruka telefonu (Samsung S10+) notifikace z sms a Whatsup volání z hodinek diktování odpovědi na Whatsup. Ideálně aby hodinky uměly při diktování napsat ? a . (Některé prý tupě napíší tečka nebo otazník). Přemýšlím o Samsung Watch6 Classic, ale odrazuje mě ta výdrž. Za každou radu budu rád.
mrazik Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Odesláno 18. března 2024 Používám se stejným telefonem Galaxy Watch 5Pro 45mm už skoro rok. Dva dny vydrží bez problému, notifikace z různých aplikací, včetně bankovních fungují rovněž. Volat z nich jde, jestli i diktovat to nevím, ale má to nějaký přednastavený zprávy. Při jejich dnešní ceně dávají větší smysl, než před rokem. Když si je srovnáš s těma šestkama, šel bych znovu do 5Pro.
Tenglis Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Odesláno 18. března 2024 Mám od Vánoc Galaxy watch 6 classic. Donedávna jsem nosil jen mechanické hodinky, takže to pro mě byla obrovská změna. Zdaleka nevyužívám všechny funkce, ale to, co potřebuji, funguje skvěle - notifikace, volání, zdravotní funkce, navigace, platby, sportovní funkce (ikdyž 25m bazény to někdy počítá divně, ale to je spíš tím, že blbě plavu...). Do Whatšupu podle mě diktovat odpovědi nelze. Lze nahrát a poslat hlasovou zprávu. Výdrž mám cca 1,5 dne. Myslel jsem, že mě to bude štvát, ale vzhledem k tomu, jak rychle se hodinky nabíjí, tak není problém. Když jdu večer do sprchy, dám nabíjet, a než se umyju, vyčistím zuby a oholím pleš, tak je nabito
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se