Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Gorg napsal:
...jasny a ve volne chvilce mrkni uz konecne na zivo na ty monstra...nebo jak ti to mame jeste rict, sakrble... :shutup: :P

Teď je venku tma a vítr, monstra hledat nejdu :smile_anim:

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Honzo: Titanové určitě ne, nevidím jediný důvod...

1) Ocelové jsou těžší, čili víš, že je máš na ruce, pokud nejsi alergik, byla by hloupost měnit...´

2) Ocelové ( bílé a černé) mají rastrovaný ciferník, který na titanových není, to je pro mne to, co dělá Samuraie pro mne nádherné...

3) Strojek je lautr stejný...

4) Cena je daleko vyšší...

Jediné plus vidím v tom, že se tah tak snadno nepoškrábe, jsou lehčí, ale to je spíše nevýhoda.... časem pochopíš...

Odesláno
  Peta-Biker napsal:

Honzo: Titanové určitě ne, nevidím jediný důvod...

1) Ocelové jsou těžší, čili víš, že je máš na ruce, pokud nejsi alergik, byla by hloupost měnit...´

2) Ocelové ( bílé a černé) mají rastrovaný ciferník, který na titanových není, to je pro mne to, co dělá Samuraie pro mne nádherné...

3) Strojek je lautr stejný...

4) Cena je daleko vyšší...

Taky se mně nechce do titanu kvůli té ceně, asi je pravda, že když člověk nosí takové hodinky, podvědomě by o nich měl vědět...ta bílá je fakt krásná, já vím Gorg mě ukamenuje, že jsem ještě neviděl ty monstra, ale ty už jsou prostě takové ... na mě asi moc, ale uvidí se :whistling:

Odesláno
  HonzaCentis napsal:
... já vím Gorg mě ukamenuje, že jsem ještě neviděl ty monstra, ale ty už jsou prostě takové ... na mě asi moc, ale uvidí se :whistling:

rozhodne Te nebudu kamenovat...ale samurai se uz zrejme nevyrabeji a monstra maji pry skoncit rovnez....

samurai zrejme nove jen pres ebay...monstra nove odkudkoli...zatim...a protoze u jednech stejne nezustanes, tak...

U techhle seiko a navic za ty penize nelze u delat chybu...zpracovani byva perfektni...

mozna te nazivo monstra neoslovi...pak pujdes o to vic po samurai a budes vedet proc...a za mesic uz budes objednavat pilotky....a dal.... dal nevime nikdo, jak skoncime....

....ovsem myslime si to, ale asi je lepsi na to nemyslet.... :suicide_anim:

Odesláno

Gorg: Doufám, že jsi to bral s nadhledem, to moje vyjádření, jsem si vědom toho, že ty Samuraie jsou těžko k sehnání, ale zase na druhou stranu mně asi nebude vadit, když budou solidní z druhé ruky, po těch Monstrech 100% kouknu, nasadil si mně brouka do hlavy. Jinak jedna z prvních vět, kterou jsem četl, když jsem se nedávno registroval byla, že pokud vstoupím na tohle fórum, tak už neodejdu a u jedněch hodinek nezůstane, zprvu jsem si myslel, že budu imunní, ale... :wallbash: asi ne... jenom jako student na to půjdu pomalu, protože mám i jiné výdaje...knihy třeba :cheers:

Odesláno
  HonzaCentis napsal:
Gorg: Doufám, že jsi to bral s nadhledem, to moje vyjádření, jsem si vědom toho, že ty Samuraie jsou těžko k sehnání, ale zase na druhou stranu mně asi nebude vadit, když budou solidní z druhé ruky, po těch Monstrech 100% kouknu, nasadil si mně brouka do hlavy. Jinak jedna z prvních vět, kterou jsem četl, když jsem se nedávno registroval byla, že pokud vstoupím na tohle fórum, tak už neodejdu a u jedněch hodinek nezůstane, zprvu jsem si myslel, že budu imunní, ale... :wallbash: asi ne... jenom jako student na to půjdu pomalu, protože mám i jiné výdaje...knihy třeba :cheers:

Naprosto s nadhledem a v legraci... :D

Jen ty musis vedet co si koupit....nikdo to do toho nesmi mluvit.. :shutup:

...ale kdyz uz se ptas, tak ty monstra jsou opravdu do 5t,- super... :D

... to stejny napisou i samuraisti...a tak to ma byt...nekde tady byla anketa a vyhraly samurai....

...mno dle myho nazoru musela bejt nechutne cinkla.. :thumbsup_anim:

Odesláno
  Gorg napsal:
Naprosto s nadhledem a v legraci... :D

Jen ty musis vedet co si koupit....nikdo to do toho nesmi mluvit.. :shutup:

...ale kdyz uz se ptas, tak ty monstra jsou opravdu do 5t,- super... :D

... to stejny napisou i samuraisti...a tak to ma byt...nekde tady byla anketa a vyhraly samurai....

...mno dle myho nazoru musela bejt nechutne cinkla.. :thumbsup_anim:

:lol2:

Odesláno

Honzo, moc rád bych Ti ty Samuraie ukázal naživo :(, kdybychom od sebe nebyli takový kus... :(

Ano, já neříkám, že jen Samurai, i Monstra mají své kouzlo a je otázka času, kdy si zase jedny pořídím :( Bohužel , přesně, jak píšeš, my studenti - trvá nám to dýl na ty hodinky :)

Odesláno (upraveno)
  Gorg napsal:
rozhodne Te nebudu kamenovat...ale samurai se uz zrejme nevyrabeji a monstra maji pry skoncit rovnez....

samurai zrejme nove jen pres ebay...monstra nove odkudkoli...zatim...a protoze u jednech stejne nezustanes, tak...

U techhle seiko a navic za ty penize nelze u delat chybu...zpracovani byva perfektni...

mozna te nazivo monstra neoslovi...pak pujdes o to vic po samurai a budes vedet proc...a za mesic uz budes objednavat pilotky....a dal.... dal nevime nikdo, jak skoncime....

....ovsem myslime si to, ale asi je lepsi na to nemyslet.... :suicide_anim:

neuvěřitelný :o ...jsem tady asi měsíc...objednal jsem si Seika diversky...ještě ani nepřišly...a už vybírám pilotky(takže nejspíš přirozený vývoj :cool02: )

co bude dál??? :weird:

jinak myslím, že až Honza uvidí monstra naživo, tak pochopí...i když proti Samuraiům člověk taky nemůže říct nic, jsou úžasný...ale ty doporučované Alby vypadají taky skvěle a ta cena je epesní :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)
  Chorche napsal:
neuvěřitelný :o ...jsem tady asi měsíc...objednal jsem si Seika diversky...ještě ani nepřišly...a už vybírám pilotky(takže nejspíš přirozený vývoj :cool02: )

ci bude dál??? :weird:

Bud zrujnujes rozpocet, predas auto a kupis si nieco dokonale, alebo na chvilu prestanes a budes "uspokojeny" alebo odides z fora, alebo sa zastrelis - este je to na tu aj sekcia :D

Kazdopadne kazda ponuka je urcite lakava

EDIT: este som zabudol - alebo budes sestrit ako len vies, budes jest rozky a májku a potom si kupis nieco dokonale. a ked to uz budes mat, tak sa ti zacne zdat ze to az take dokonale nie je a v noci sa ti bude snivat ze mas na stoliku vacherony:)

Upraveno uživatelem Senseeei
Odesláno

:speak_cool: díky...skvělé vyhlídky (horší, že s tím asi nejde nesouhlasit)... jen mě tak napadá, že mě ještě možné opustí přítelkyně,nějak nemá pochopení :crybaby:

nu, jsem zvědavý, co bude říkat za měsíc Honza...a hlavně, co vybere

Odesláno (upraveno)

Chorche: Co bude říkat??? Já Ti to řeknu, přestane se o školu zajímat, jako já :D a nebo bude ( v lepším případě) peníze strkat jen do hodinek :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  Gorg napsal:
...fanousek Pink Floyd?

Dá se říct :-) neoslovuje mě úplně všechno, ale převážná většina je dokonalá...

Jinak hoši, já to určitě zvládnu, koupím si jedny, až se rozhodnu ( to může ještě trvat) a potom už si nic nekoupím, fakt, nekecám :-) a budu se už jenom učit, přísahám :thumbsup_anim:

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Prosím tě, Honzo, napsal jsi svoji odpověď do špatného vlákna. Zejména její konec patří do vlákna HUMOR :D

Tak to doufám, aby ten příspěvek nějaký z moderátoru nepřesunul...ale to snad ne :rolleyes: já to myslím dobře, já to myslím upřímně :lol:

Odesláno (upraveno)

Honzo přesně tohle jsem řešil taky hodinky do 5 litrů a po dlouhym pročítání příspěvků jsem se nakonec rozhodl.

Dnes jsem si objednal u Kubsona oranžový Monstra :thumbsup_anim:

Jo a malý jsem koupil MFC abych si měl s čim hrát :rolleyes:

Upraveno uživatelem majk1911
Odesláno
  HonzaCentis napsal:
Tak to doufám, aby ten příspěvek nějaký z moderátoru nepřesunul...ale to snad ne :rolleyes: já to myslím dobře, já to myslím upřímně :lol:

He he, zase další věta, opravňující přesun vlákna do HUMORu.

Nějak se mi už ztratila původní nit - na jaké tedy hodinky to zatím u tebe teď vypadá???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...