krži Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Čau, neválí se někomu doma trochu lepší kolobězka - co uveze dospělýho chlapa i do kopce a má dojezd aspoň 30+ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 (upraveno) Ahoj, otázka do jaké částky, jednu mám, je teda dost těžká, má cca 27kg, dojezd až 60km, podle nastavení výkonu, max.rychlost jsem s ní dal na rovince 58km/h, vážím 98kg. Je málo využitá, vypadá jako nová, dig.kulatý displej, přední, zadní světlo, má to i regulérní brzdové světlo. Mám i náhradní pláště, brzdový destičky(několik) a nové lepší kotouče. Pohon na přední i zadní kolo. Součástí origo nabíječka a sedlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. května 2024 uživatelem Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky