Campino Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Myslím že tu máme nového naháňača bodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 7. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Nikdy jsem nepochopil, co z toho mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 před 15 minutami, SadClown napsal: Nikdy jsem nepochopil, co z toho mají? Asi niečo na predaj, tak to obvykle býva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 8. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Ještě že žádné své hodinky nikdy neprodávám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 17. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2024 Broušená kůže ze Strapcode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 1. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Nový řemen od Watch Gecko Díky @jusmi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Diky tento im padne ako uliaty. Aj tie ostatne kozene. Prepac, ale tie vsetky nato mi na ne podla mna nepasuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 1. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Z těch NATO nasazuji jen ten modro/bílý na léto. To byly jen zkoušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 Připadají fakt super jak na natu, tak i kůži. I když osobně bych bral tu lesklou kůži. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 9. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 (upraveno) Dnes dorazil balíček od Strapshopu, jedno azurové NATO na léto Upraveno 9. prosince 2024 uživatelem SadClown Edit textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 9. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Ještě Hirsch guma, kterou jsem hodil na molýlkovou sponu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Jak to tu tak projíždím, tak kromě toho posledního Hirsche jim nejvíc za mě slušela na žlutá (až sám sebe vůbec nechápu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 9. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 10 minutami, Brejk napsal: Jak to tu tak projíždím, tak kromě toho posledního Hirsche jim nejvíc za mě slušela na žlutá (až sám sebe vůbec nechápu) Jestli myslíš tu teletinu, tak to mě taky velice překvapilo, jak to vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 2 minutami, SadClown napsal: Jestli myslíš tu teletinu, tak to mě taky velice překvapilo, jak to vypadá To je ona.. ta žlutá nejspíš o hodně vytáhne ten bílý číselník a ten pak krásně bije do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se