Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny a děkuji předem za odpověď začátečníkovi. K nastávající padesátce jsem si chtěl udělat radost a pořídil si Omega Speedmaster date ref. 3513.50

Hodinky došly- vypadají moc hezky, ale zdají se mi strašně malé - rozhodně nejsou o 4mm menší než  moje Weil Freelancer, které mám ... je tohle normální velikost 39 ? dky moc za odpovědi na pravděpodobně blbou otázku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

je to úplne na pohodu . Osobne nosím hodinky na striedačku od 34 staré Primky po 45 Panerai ,,,,,,,

Odesláno

Když jsi zvyklí na "větší" hodinky, tak pak všechny menší působí ze začátku trochu "divně". Ale většinou po delším nošení budou příjemnější. 

Záleží samozřejmě na mnoha faktorech....já nosím 99% času 43+, ale vždy když si dám na ruku >40, tak si chvilku zvykám.

Každopádně chvilku ponos a uvidíš 🤘

Odesláno

Já bych řekl, že mu jde o to, že to má mít průměr 39, ale naměřil méně, a proto se mu to nezdá. Já bych to osobně zkusil změřit napříč přes pouzdro, které vypadá, že je o něco větší než luneta.

Odesláno
před 33 minutami, Pozorovatel napsal:

Já bych řekl, že mu jde o to, že to má mít průměr 39, ale naměřil méně, a proto se mu to nezdá. Já bych to osobně zkusil změřit napříč přes pouzdro, které vypadá, že je o něco větší než luneta.

Ano máš naprostou pravdu- pouzdro celé má cca 38,6 mm, tím pádem asi vše ok! děkuju moc! Já si teď přeměřil Freelancery a zjistil, že nemají 42 ale skoro 45 mm, čímžto naprosto už rozumím, proč se mi Omegy zdály tak malé! Omegy zůstanou doma,ale  jdu si asi vymýšlet další malinko větší chronografy . Viděl bych to na Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Réserve de Marche, nebo nějaké Carrery...Ještě jednou všem děkuji!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...