carloff Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Odesláno 17. května 2024 Zdravím všechny a děkuji předem za odpověď začátečníkovi. K nastávající padesátce jsem si chtěl udělat radost a pořídil si Omega Speedmaster date ref. 3513.50 Hodinky došly- vypadají moc hezky, ale zdají se mi strašně malé - rozhodně nejsou o 4mm menší než moje Weil Freelancer, které mám ... je tohle normální velikost 39 ? dky moc za odpovědi na pravděpodobně blbou otázku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rado74 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Odesláno 17. května 2024 je to úplne na pohodu . Osobne nosím hodinky na striedačku od 34 staré Primky po 45 Panerai ,,,,,,,
juraj85 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Odesláno 17. května 2024 Presne tak.Moje prve Omegy boli Speedy Reduced 3510.50.Maju 39 mm a su to na mojej chlapskej tlape take "jemne" hodinky.Ale nosim ich stale rad.
SadClown Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Odesláno 17. května 2024 Když jsi zvyklí na "větší" hodinky, tak pak všechny menší působí ze začátku trochu "divně". Ale většinou po delším nošení budou příjemnější. Záleží samozřejmě na mnoha faktorech....já nosím 99% času 43+, ale vždy když si dám na ruku >40, tak si chvilku zvykám. Každopádně chvilku ponos a uvidíš
Pozorovatel Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Odesláno 17. května 2024 Já bych řekl, že mu jde o to, že to má mít průměr 39, ale naměřil méně, a proto se mu to nezdá. Já bych to osobně zkusil změřit napříč přes pouzdro, které vypadá, že je o něco větší než luneta.
lemon Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Odesláno 17. května 2024 Neviem akú mali reálne veľkosť ale na mojej 17,5 cm ruke boli malé, tak išli do sveta. Pre mňa je teraz ideál chrona 42mm +/- 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
carloff Odesláno 17. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2024 před 33 minutami, Pozorovatel napsal: Já bych řekl, že mu jde o to, že to má mít průměr 39, ale naměřil méně, a proto se mu to nezdá. Já bych to osobně zkusil změřit napříč přes pouzdro, které vypadá, že je o něco větší než luneta. Ano máš naprostou pravdu- pouzdro celé má cca 38,6 mm, tím pádem asi vše ok! děkuju moc! Já si teď přeměřil Freelancery a zjistil, že nemají 42 ale skoro 45 mm, čímžto naprosto už rozumím, proč se mi Omegy zdály tak malé! Omegy zůstanou doma,ale jdu si asi vymýšlet další malinko větší chronografy . Viděl bych to na Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Réserve de Marche, nebo nějaké Carrery...Ještě jednou všem děkuji!
carloff Odesláno 17. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2024 Před hodinou, Pozorovatel napsal: Tím pádem je to cajk myslím, že ano, díky !
Honza 1234 Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Odesláno 19. května 2024 Je to vždy otázka zvyku, při přechodu z větších hodinek na menší, ale po čase už ti tak malé ani nepřijdou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se