Přejít na obsah

carloff

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

676 zobrazení profilu

carloff's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. A Maurice Lacroix Miros? Nebo Tag Heuer formula 1? Nebo Oris Tt1?
  2. Myslel jsem právě Tangente, bazar. Koukal jsem, že i Speedmastery s 10 bar(mk2 moonphase ne) se do toho vlezou občas. Ale v nic moc stavu a většinou bez dokladů na chrono24, takže čert tomu věř.ps: určitě je budu nosit jen s tahem bohužel s čimkoliv jiným (guma,nato) mi během 14 dnů naskočí třeskutá vyrážka.Jedině ocel mi nevadí - dokonce i stříbro funguje stejně blbě.
  3. Orisy vypadají hezky ! Díky! Teď jsem zjistil, že citizeny ecodrive, které vlastním mají jen 10 bar a plavu s nimi úspěšně už nějakých 8 let . Takže, že bych se opovážil i něco nepotápkového? A klidně bych šel do nějakých němců typu Nomos.
  4. Ahoj tohle je můj první příspěvek zde, tak snad se moc neztrapním:) Chtěl bych si koupit do asi 35k, nejlépe second hand, nějaké hezké hodinky ke čtyřicátinám. Automaty, se safírovým sklíčkem, nejradši swiss made, univerzály a tak abych se v nich mohl koupat a plavat. Potápět se nepotřebuji, leda na nádech. A radši asi s tmavým ciferníkem, ale to není podmínka.Mým estetickým ideálem jsou Speedmastery, ale ty jsou koukal jsem do 5 atm, takže na nějaké plavání to není, což by mě asi štvalo, jelikož strávím ročně několik měsíců u moře. Díky moc za rady...
×
×
  • Vytvořit...