tommasini Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Ahoj, nabízím tyto Timexy. Koupil jsem je někdy v roce 2022 kvůli barvě cifru, ale na ruce jsem je měl párkrát. Jedná se o quartzky, takže pro ženu/dívku ideál. Průměr 41mm. Kovový tah asi zkrácen, dílky nemůžu najít. Ještě zkusím pohledat. Aktuálně na mém cca 17cm zápěstí celkem volné, nic neškrtí. Pouze hodinky. Nevím jak je na tom baterka, ale jdou a čas jsem nemusel nastavovat. Datum nevím, jestli jsem měl dobře nebo za tu dobu, co ležely v šuplíku se to při měsících z 30 dny takhle rozhodilo. Ale chodí a nastavovat jdou, stav pěkný bez škrábanců, možná nějaká vlásečnice na sponě, dýnku. Pouze hodinky bez krabice. Cenu si představuju 2250 Kč. Pošta v ceně nebo předání na trase Zličín - Kladno. Přeji pěkný den všem, Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 Vzal jsem je trochu provětrat. Sleva na 1950,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Přidám nepoužitý, zatím nezkrácený bílý kaučuk. Na léto jak dělaný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2024 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 11. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 20. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 27. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 1850 s kaučukem nebo 1650 bez něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 20. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 1600 bez kaučuku, 1750 včetně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Tak zkusím ještě jeden UP. O víkendu se chystám zkrátit kaučuk, tak od pondělí budou buď na tahu nebo s kaučukem na cca 17 cm ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Našel jsem při úklidu krabičku s garanční kartičkou a náhradními dílky tahu. Takže komplet balení, kdyby někdo chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky