vikinho Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Ahoj, koupil jsem si boty mimo sezonu, a do sezony se mi rozplácla noha a boty smutně leží v krabici. Nové, nenošené. Cena uvedena vedle názvu, nejlépe, když si zásilkovnu zaplatíte. Skinners Walker Black 2.400,- např. tu velikost EU43, USM10, CM28, černá bota, černá podrážka koupené přes původní kampaň hithit, žena svoje spokojeně nosí dodnes, mně bota nesedla na první dobrou a pořád jsem se neodhodlal si je nechat na nohu otlačit Merrel trail Glove 6 Black 1.700,- např. tu velikost EUR44, USA10, CM28 koupeny v Sanasportu v červnu loni, na podzim jsem donosil staré a přes zimu si zvykl na širší botu. V případě zájmu piště SZ, děkuji za možnost nabídnout zde. V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 3. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Boty leží v krabicích a čekají na svoji šanci.. levněji jsem je nikde na webu nenašel, takže jestli se nelíbí cena, zkuste navrhnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 19. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Boty pořád k mání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky