Humanzero Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Konečně menší verze nádherných nových Conquestů. Cena by měla být stejná jako větší sourozenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Jsou super jen ta datumovka by mohla být větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hento Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Včera jsem je zkoušel a musim říct, že velikost 38 mm je ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června mozno by ti isli aj tie vacsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června zelene su super...ked som ich mal na ruke, skoro som zabudol ze cakam na zelene DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června V 3. 6. 2024 v 21:28, MG75 napsal: Jsou super jen ta datumovka by mohla být větší Za mě poslední dobou hodinky bez datumovky. Většinou i datumovka kazí vzhled. Čest výjimkám . Třeba ta černá a modrá varianta tam se to povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června před 2 hodinami, Humanzero napsal: Za mě poslední dobou hodinky bez datumovky. Většinou i datumovka kazí vzhled. Čest výjimkám . Třeba ta černá a modrá varianta tam se to povedlo jj to je pravda, není totakový cirkus, je pravda že asi bych víc uvítal pouze název dne. To kolikrát potřebuji častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Veľmi pekné, hneď by som ich vymenil za moje staré Conquesty Ciferník mi dosť pripomína Omegy DeVille, ale asi je to len dobre. Conquesty dospeli, vyzerajú o dve triedy elegantnejŝie, ako kedysi. Navyše sa mi nečakane páčia aj tie zlaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Tak jsem PRX vrátil a vzal nové Conquesty v 38mm a zelené 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července před 6 hodinami, JorgeJay napsal: Tak jsem PRX vrátil a vzal nové Conquesty v 38mm a zelené Veľmi pekné a odvážna farba. Nech ti robia radosť! Snáď tu ešte od teba uvidíme pár fotiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna V 18. 7. 2024 v 16:08, JorgeJay napsal: Tak jsem PRX vrátil a vzal nové Conquesty v 38mm a zelené Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Ted jsou conquesty ve sleve co na to rikate? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Mne sa paci ze na gumu pridali end linky pri mensich modeloch. Dufam ze sa to dostane aj do tychto vacsich. Inak 38 za mna ideal. Su strasne robustne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se