jikok Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Dobrý den, jsem zde nový a tak prosím o radu Vás, zkušenější: Při zakoupení nových hodinek bude nutno prodloužit o 2 cm náramek. Jde o 1-2 články. Je tato služba v ceně hodinek? Nebo si musím pořídit hodinky, co nelze nosit a k nim pak objednat dodatečně další články? Jak to řeší různí prodejci? (Jde o IWC Pilot´s Watch Mark XX ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Docela zajimavej dotaz Teoreticky vzhledem k ceně hodinek by ti je mohli přidat a seridit náramek na ruku. Pokud kupujes u AD osobně. Jinak on-line bude asi záležet na domluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2024 Naozaj zaujimava otazka. Asi to bude individualne u kazdeho AD. Pred casom som v Cartier butiku skusal Santos. Laviroval som medzi strednym a velkym modelom. Na strednych mi chybal jeden clanok a predajca povedal ze ked ich kupim prihodia mi ho zadarmo, bud hned ak je skladom, alebo ho objedna a do tyzdna mi ho dodaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se