Přejít na obsah

Ručičky Seiko Bullhead

Milky

Doporučené příspěvky

Vymyslel jsem si postup, který je asi nepřenosný, jsou v tom smirky pod vodu různé zrnitosti a leštící kotouče s diamantovou pastou různých hrubostí a ve finále hadrák s jemnou suchou pastou.

Nicméně hodináři vědí, kdo to umí přebrousit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, Tikal napsal:

Vymyslel jsem si postup, který je asi nepřenosný, jsou v tom smirky pod vodu různé zrnitosti a leštící kotouče s diamantovou pastou různých hrubostí a ve finále hadrák s jemnou suchou pastou.

Nicméně hodináři vědí, kdo to umí přebrousit.

Asi to zverím do rúk niekomu kto to vie myslíš že onyx robí aj takéto veci?ohladom ručičiek som sa tam uz dovolal..bude ale potrebné robiť obe ručičky nakoľko mi povedali že to bude veľký rozdiel lumi nakoľko staré uz skoro nesvietia

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, špelda66 napsal:

ONYX broušení minerálních skel většinou nedělá, respektive raději přeposílá třetí straně

edit: jestli se mýlím prosím znalé o doplnění aktuálního stavu

Nedělá, nemají technologií aby se to časově a výsledkově vyplatilo. Ruda koukal na ten Tikalův výsledek i s návodem tak třeba to ještě zkusí, ale jak je to časově nevím, jestli se to obchodně vyplatí.

Lumi mi dali tu nejbělejší, no pár lidí už říkalo, že je trochu do modra. Tak možná přimíchat tu patinovou barvu. Každopádně to určitě nesvítí jak nová Seika. Jasně že víc než původní, ale není to lumibrite, není to jak pěst na oko.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...