stepy Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Po delsim uvazovani o porizeni hodinek na denni noseni, nejlepe quartzky. Tak jsem se zacal rozhilzet a narazil jsem na lifestylovou znacku Lilienthal. Ihned mel zaujal cisty technicky design a velky vyber modelu a barevnych kombinaci. Nakonec jsem vybral model LILIENTHAL 1 Roaring 20s diky krasnemu brousenemu ciferniku a fontu ArtDeco (20. leta) s luminisenci zasazenym v krasnem brousenem pouzdre (vel.42.5) se stylovou korunkou umne zapracovanou do pouzdra. Na hodinkach je zalozen krasny kozeny remen s logem vyrobce. V hodinkach tika strojek Ronda 316l. Hodinky jsem objednal na strankach vyrobce za 150 EUR vcetne postovneho zdarma. Na ruce vypadaji uzasne a remen je velmi pohodlny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se