Přejít na obsah

LILIENTHAL BERLIN

Doporučené příspěvky

• Po letech...
Odesláno

Po delsim uvazovani o porizeni hodinek na denni noseni, nejlepe quartzky. Tak jsem se zacal rozhilzet a narazil jsem na lifestylovou znacku Lilienthal. Ihned mel zaujal cisty technicky design a velky vyber modelu a barevnych kombinaci. Nakonec jsem vybral model LILIENTHAL 1 Roaring 20s diky krasnemu brousenemu ciferniku a fontu ArtDeco (20. leta) s luminisenci zasazenym v krasnem brousenem pouzdre (vel.42.5) se stylovou korunkou umne zapracovanou do pouzdra. Na hodinkach je zalozen krasny kozeny remen s logem vyrobce. V hodinkach tika strojek Ronda 316l. Hodinky jsem objednal na strankach vyrobce za 150 EUR vcetne postovneho zdarma. Na ruce vypadaji uzasne a remen je velmi pohodlny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Po roku...
Odesláno

Hledal jsem nějaké info o Lilienthalu a našel pouze toto vlákno. To opravdu nikoho jejich hodinky nezaujaly? Občas se u nich objeví zajímavá sleva a těžko se odolává. Už mám od nich Chronograph verzi Dark Silver/ White s Rondou 3540D a Neolux Slate Grey, automaty s Miyotou caliber 8215. Za mne perfektní zpracování a super design!

Odesláno

Tak zaloz vlakno, udelej recenzi a postni fotky. Namotivuj ostatni ;)
Ja na ne koukal nekolikrat, ale nikdy me nic extra nezaujalo. Kvarcova Ronda a 82xx strojky me taky uplne nevystreli z bot. Ale treba prijdou s necim zajimavejsim.

• Harwey změnil název na LILIENTHAL BERLIN
Odesláno

No jsou to v podstatě ,,levné,, hodinky, ale ten styl a zpracování se mi opravdu líbí, a automaty za 4.314,61  včetně dopravy za ty Neolux Slate Grey se mi zdála dobrá cena na tu parádu, co dělají na ruce. Vlákno bych založil, ale bez fotek to nemá valný smysl a fotit detailně hodinky mi moc nejde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...