Přejít na obsah

Adamus132

Doporučené příspěvky

Nenašel jsem hodnotící vlákno uživatele @Adamus132, tak zakládám. 

A hned se s vámi bohužel musím podělit o negativní zkušenost. Je třeba zmínit, že toho kluka pár let znám a bral jsem od něho několikery hodinky a nikdy nebyl problém. Tedy až do té doby, co jsem od něj koupil Lorier Neptune III. 

Měl je tu za hezkou cenovku (7k) a tyhle hodinky jsem chtěl docela dlouho zkusit, kluka znám, tak proč je nevzít. Napsal jsem mu, on mi chvíli na to volal a poměrně podrobně popisoval stav hodinek, že sklíčko leštil a že chodí lehce do plusu. Dokonce zmínil i to, že u nich měnil stěžejku která mu praskla. Nebylo co řešit, hodinky beru a posílám peníze na účet s tím, že se pro hodinky stavím odpoledne po práci. 

Psal mi že nestíhá a jestli bych si hodinky mohl vyzvednout později, měl jsem to teda časově dost na hraně ale nakonec jsem souhlasil. Však ho znám, tak si v rychlosti před barákem vezmu krabici s hodinkama a díky čus. Zrovna @Adamus132 by mě přece neojebal... Tak jsem vzal bednu a s úsměvem se vydal na další cestu.

Doma jsem zjistil, že hodinky sice odpovídají popisu, ale že není plně funkční aretace lunety. Normálně si otočím s lunetou a když ji chci zarovnat s indexy tak zjistím, že cvaká i na druhou stranu. A že se dá takhle do protisměru přecvakat ne o jeden klik, ale třeba o 5 minut... Tak Adamovi píšu co se děje a světe div se. Postavil se k tomu jako hovado. Napsal mi, že jsem si měl hodinky při předání zkontrolovat a že není eshop takže nemá lhůtu na vrácení zboží. Od té doby nereaguje... 

Ano, v naší konverzaci jsem našel zprávu z 5/2022 kdy mi psal že se mu u Lorier podařilo lunetu protočit druhým směrem (nevím jak, nikdy se mi to u žádných hodinek nepovedlo). Ale vzhledem k tomu, že mi před prodejem hodinky detailně popisoval a problém s lunetou nezmínil, měl jsem za to, že problém vyřešil. 

Mám tedy teď hodinky ze kterých jsem akorát tak nas*ranej a borec od včerejšího odpoledne dělá mrtvého brouka.

Obchod s tímto členem tedy rozhodně NEDOPORUČUJI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...