Xampik Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Zdravím, jen tak pro zajímavost jsem koukal na repeatery, existuje něco, co samo od sebe odbijí "cinkne" půlhodinu/celou hodinu jako to je u některých digitálek než mačkat tlačítko ? Nejlépe i nějaký video třeba na youtube.com apod. Díky Michal
mechano Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Zdravím, jen tak pro zajímavost jsem koukal na repeatery, existuje něco, co samo od sebe odbijí "cinkne" půlhodinu/celou hodinu jako to je u některých digitálek než mačkat tlačítko ? Nejlépe i nějaký video třeba na youtube.com apod. Díky Michal Zkus pohledat "Grande sonnerie".
Jay Doll Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Teď to možná vyzní hloupě... ... ale jak je to tedy u hodinek co mají tzv. minute repeater? Ten neodbíjí hodiny sám aniž by se to muselo pokaždé natáhnout?
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Teď to možná vyzní hloupě... ... ale jak je to tedy u hodinek co mají tzv. minute repeater? Ten neodbíjí hodiny sám aniž by se to muselo pokaždé natáhnout? Mám za to, že odbíjejí jen když zmáčkneš tlačítko, ono se to ne vždy hodí, aby hodinky odbíjely jaksi samy od sebe
Jay Doll Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Mám za to, že odbíjejí jen když zmáčkneš tlačítko, ono se to ne vždy hodí, aby hodinky odbíjely jaksi samy od sebe Díky za informaci. Já měl za to, že to funguje stejně jako u nástěnných kukaček, tedy že v celou hodinu to prostě samo odbije... Holt by to chtělo si někde repeatery shlédnout a vyzkoušet, abych měl přehled.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se