Harwey Odesláno 15. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Opat par slov k limitke z produkcie. Vcera vratili z QC do vyroby ciferniky, neboli spokojny s urovnou kvality. Obrazky budu zase dufam na buduci tyzden. Dorucenie koncom Novembra stale plati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Pozeram, ze cenovo to mame ok https://ocarat.com/montre-skindiver-blue-vulcain-99882.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu @Harwey máme niečo nové? Koniec novembra sa výrazne blíži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu minuly tyzden som potvrdzoval dizajn dynka, s tym, ze hodinky budu skladat po ich gravirovani. tym padom to vidim tak, ze dodanie koncom Novembra akurat tak trt barani. moj osobny pohlad je, ze do Vianoc to budeme mat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Supr. Tesim se... za me se tim zase netrap.... nekdy to prijde a +- mesic, dva je mi fuk....uz tak je mi jasne, ze ten cas je za vic jak ty hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Já jsem na SEWu zkouknul ten náramek a je to fakt pecka. Za mě. Reakce ostatních byly rozporuplné. Já se na to ale těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Toto sa mi vobec nepaci, sakra, xxxxxxx. Ten biely akcent tam vobec nieje. Zajtra budem riesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Fotky su sice chujove, ale aj tak mi to pride ako nepodarena modra verzia vulcain wembley. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Uff ja se těsim jak malej, ale tohle opravdu nevypada moc hezky, hrozne cheap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Já jsem si to taky představoval jinak. A teda taky by mě zajímalo, čím to fotili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu V 3. 10. 2024 v 12:06, Harwey napsal: Ked sem nic nepisem, to neznamena, ze sa nic nedeje...teda dufam, ze sa deje:) Od dodavatela cifernikov mam slubene nejake fotky z procesu, tak by som ich sem mohol vycapit v priebehu mesiaca. Hadam budu aj na zivo take skvele ako na rendroch. Posledne verzie oboch typov: Dívám se, že u obou verzí je modelován jiny gradient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Ano gradienty su ine, teta ma ale presviedcala, ze to nemam riesit, ze finalna verzia je ta "poskladana". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Co kdyz nebude..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Prerobit alebo vratit peniaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu No to sem zvedav, pak to s nimi resit a dohadovat se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Netesim sa, ale budem to muset vyhadat. Ved hento je hnusne. Ku*va ma nasrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 7 minutami, Harwey napsal: Netesim sa, ale budem to muset vyhadat. Ved hento je hnusne. Ku*va ma nasrali. At to vyfoti lepsim fotakem a ne na alcatelpak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Fu, mam obavu ze fotakom to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu V 26. 11. 2024 v 19:48, Greenhornik napsal: Já jsem na SEWu zkouknul ten náramek a je to fakt pecka. Za mě. Reakce ostatních byly rozporuplné. Já se na to ale těším. Kto tam bol z Vulcain, nevies presne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Nejsem si jistej, ze tam byli primo z Vulcainu. Myslim, ze to byl stanek Helveti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se