Olaf Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Drazí chronomágové, řadu let pokukuju po Speedmaster triple date, ideálně v černé variantě 3520.50, ale nepohrdl bych ani modrou 3523.80. Vtip a problém ale je, že jsem tuto referenci za 15 let hodinkového blouznění nikdy neviděl naživo, natož abych si ji měl možnost vyzkoušet. Proto, nenašla by se, prosím, dobrá duše z Prahy a blízkého (300 km ) okolí, ochotná nechat mě její triple date prubnout? V zoufalosti už jsem ochoten si je koupit přes chrono odněkud ze světa, ale rád bych je předtím zkusil fyzicky. Průměr sice je sypmatických 39 mm, což na první dobrou zní dobře, ale znáte to, v reálu velikost nemusí fungovat... A nestyďte se pochlubit fotkou svých triple datů nebo Mk40. Díky moc předem, O. Foto ilustrační Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 4. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Nikdo nic? Wirklich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna No moc jich tady nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se