Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Hodinky jsem viděl teď na Pražském srazu a hned jsem věděl, že je potřebuju. Týden jsem odolával a nakonec jsem kontaktoval uživatele "mischa" a hodinky od něj koupil. Teď poputují k hodináři + mám v plánu nějakou renovaci. Myslíte, že se na ně bude hodit tmavě hnědý krokodýl? Za zapůjčení fotoaparátu děkuji uživateli Hammer time Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Jo, po vyčištění budou pěkný... A nenechte se zmást fotkama, ve skutečnosti nejsou tak "zlaté"
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 (upraveno) To jsem zvědav... Jinak přidám 1 experimentální foto skrz lupu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2009 uživatelem Hammer_Time
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 gratuluju ke krasnejm hodinkam! hnedy krokodyl... jo... na cernem budou jeste trochu "dramatictejsi"...? zkusil bych cerneho... a pekny fotky, vim, ze to neni snadny to takhle nafotit... Koukám ještě po ještěrce nebo černým krokodýlovi, ale černej se blbě hledá aby nestál 100dolarů...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 a pekny fotky, vim, ze to neni snadny to takhle nafotit... Navíc s prašivym digitálem kterýmu dochází baterka Koukám ještě po ještěrce nebo černým krokodýlovi, ale černej se blbě hledá aby nestál 100dolarů... Mrkni ještě na žraloka nebo rejnoka, ty jsou!
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 http://chronoshop.cz/katalog/remen-Di-Mode...rokodil-Classik No moc pěkný! To by sedlo, ale 1900 je moc moc peněz...
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 budem hledat dal... Už jsem na to založil separátní téma: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry239559
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se